Inschrijvingen Welpenkamp 2021

inschrijving Welpenkamp 2021

Beste ouders

Jullie hebben het zeker en vast reeds vernomen, de kampen mogen doorgaan! Weliswaar in bubbels van 50 leden (exclusief leiding). Wij mikken momenteel op een kamp van 10 dagen met 1 grote bubbel. Om reeds aan de kampplanning te kunnen beginnen is het van zeer groot belang om te weten met hoeveel leden we op kamp zullen gaan.

Bij deze vragen wij jullie het formulier, dat jullie op de site kunnen vinden, in te vullen. Gelieve dit voor zondag 2 mei in orde te brengen! Op het formulier kan u aanduiden of uw kind al dan niet meegaat.

We verwachten dus van elk kind een ingevuld formulier, waarbij u de aanwezigheid van uw kind al dan niet bevestigt. Zo kunnen wij in deze buitengewone omstandigheden een optimaal, leuk, sfeervol, energie-zuigend, spetterend, plezant kamp organiseren voor onze welpjes!

Alvast bedankt voor jullie medewerking en begrip voor de situatie.

Groetjes

De welpenleiding: Kaa, Manso, Tabaqui, Winiefred, Akela, Riki-Tiki-Tavi, Mowgli, Jacala