Info Welpen

De welpen zijn kinderen van 8 tot 11 jaar. Deze tak houdt zich meer bezig met bosspelen, speurtochtjes, af en toe knutselen, al eens een grotere maaltijd koken, en ze zijn het al een beetje gewend om op kamp te gaan, maar ze gaan toch nog liever in een gebouw.

Groepsweekend

18 Feb tot 20 Feb

Welpen februari 2022: Boemerang Februari

Februari is het alweer, het scoutsjaar vliegt voorbij. Nadat de leiding heel de maand diep met hun neus in de boeken heeft gezeten, is het weer tijd om elk weekend een beestig leuke vergadering te doen!

Welpenkamp 2022

1 Jul tot 8 Jul

Welpen januari 2022: Boomerang Januari

Yo yo liefste welpen en welpinnen, deze maand gaan we wandelen als drie koningen en koninginnen.

En pas op! maak niet te veel kabaal, anders word je geraakt door de dodende straal.

Maar na al die rellen en het kwellen van onze hersencellen spelen we ook nog eens wat gezelschapspellen!!

Wouw tsjikketsjikketsjikke boem pow!!!!

2 JANUARI - geen vergadering

8 JANUARI - Driekoningen wandeling (18:00- 20:00)

We gaan samen op zoektocht naar de 3 kronen. Is er nu weeral iets gestolen?!

Welpen december 2021: BOEMERANG DECEMBER

Hallooooo allerliefste welpen!!! Hoe gaat het met jullie? Met ons gaat het supergoed want er staan weer suuuper leuke vergaderingen op de planning!! November is gepasseerd en december staat aan de deur, de maand van Sinterklaas en de kerstman XD Wij hebben er alvast super veel zin in en wij hopen jullie ook!!

5 december: Sinterklaasspel (9:30-12:15)

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan!! Sinterklaas kapoentje leg wat in men schoentje. Zijn jullie wel allemaal braaf geweest? Deze vergadering spelen we het Sint-spel, omg kei leuk!!

Belofteweekend welpen 2021

De weekendbrief met alle info kunnen jullie vinden via deze link:

Welpen november 2021: Boemerang November

Hoi liefste welpen

Oktober zit erop en we zijn helemaal klaar voor een nieuwe maand vol met geweldige vergaderingen! Maar voor we aan al die geweldige vergaderingen beginnen hebben we voor jullie het eerste weekend van het jaar in petto, namelijk het belofteweekend!

Vrijdag 5 november tot 7 november -  Belofte Badjasweekend

Aprilweekend welpen

22 Apr tot 24 Apr

Novemberweekend Welpen

5 Nov tot 7 Nov

Welpen oktober 2021: boomerang oktober

Heeeey lieve welpjes, het nieuwe scoutsjaar is gestart en wij hebben er alvast heel veel zin in. Na de spetterende overgang, waar jullie jullie nieuwe leiding hebben leren kennen, zijn we klaar om de eerste maand te knallen samen!

Zondag 3 oktober - geen vergadering

Helaas pindakaas, deze week is er geen vergadering. Alle leiding is op leidingsweekend om elkaar beter te leren kennen. Maar niet getreurd, volgende week staan we er weer met een extra leuke vergadering klaar voor jullie.