Info Welpen

De welpen zijn kinderen van 8 tot 11 jaar. Deze tak houdt zich meer bezig met bosspelen, speurtochtjes, af en toe knutselen, al eens een grotere maaltijd koken, en ze zijn het al een beetje gewend om op kamp te gaan, maar ze gaan toch nog liever in een gebouw.

Inschrijving 31 januari

Welpen

U moet ingelogd zijn om een inschrijving te kunnen indienen.

Met het nieuwe jaar vliegen we er terug in! Het systeem is hetzelfde als in 2020:

Welpen maart 2021: Boemerang Maart

Dag enthousiaste Welpjes!! Hier is een overzichtje van de vergaderingen in maart waar wij alvast niet op kunnen wachten:

Zondag 7 maart - Lijp Verfspel: 9u30 tot 12u15

Dag creatieve Welpjes, vandaag op deze prachtige zondag spelen we een lijp verfspel. Haal dus de Picasso in jullie naar boven en laat je beste kleren maar thuis!

Zondag 14 maart - Pannekoekenvergadering: 9u30 tot 12u15

Dag Welpen, vandaag spelen we het gigantisch lekkere pannekoekenspel. We gaan niet naar huis tot de pannekoeken tegen het plafond hangen! :))

Welpen februari 2021: Boemerang februari

Halloooo lieve welpen hier zijn de vergaderingen voor februariiiiii :)))

Zondag 7 februari: Sportvergadering van 9:30 tot 12:15

Voor deze vergadering is uniform niet verplicht (DAS WEL!). Je mag lekker komen sporten in je favoriete sportoutfit. Smeer jullie benen maar al in want het wordt een vergadering vol zweten en puffen xp

Zondag 14 februari: Valentijnvergadering van 9:30 tot 12:15

<3 Vandaag is het dag van de liefde, ook wij gaan dit vieren met een super leuke valentijnvergadering <3

Weekend/Kamp

Belofteweekend

23 Apr tot 25 Apr

Welpen januari 2021: Boemerang Januari

(O-M-G, het is 2021!!! Alé, terwijl deze boemerang wordt geschreven en gelezen is het eigenlijk nog 2020, maar de vergaderingen in deze boemerang zullen in 2021 zijn!!!)

Gi-ga-gekte beste Welpen, want wij hebben fantastisch nieuws: DE ECHTE VERGADERINGEN GAAN TERUG DOOR! Inderdaad, geen betere manier om het nieuwe jaar in te zetten! Wij kijken er heel erg naar uit om al jullie gezichtjes terug te zien in het echte leven. Zeker nu Jean-Pierre kan rusten in vrede, zullen wij er dubbel en dik invliegen met jullie!

Aanwezigheden Belofteweekend November

AFGELAST

Beste ouders en leden,

Het was spannend, maar bij deze vinden jullie de aanwezigheden voor het novemberweekend! We verwachten deze welpen dus op belofteweekend. Zoals we op voorhand hadden gezegd, waren de plaatsen beperkt vanwege de bubbel van 50 personen. Dit maakt dat we slechts 38 welpen konden toelaten gezien er nog een leidingsploeg en een foerierteam bij zit, maar niet getreurd want in april volgt het tweede weekend!!!

Inschrijvingen Weekend November

Welpen

Voorlopig gaat dit weekend gewoon door, maar de kans bestaat dat de maatregelen veranderen. Hiervan houden we jullie nog op de hoogte. Het weekend zou vallen van 20-22 november.

Welpen november 2020: Boemerang november

DE VERGADERINGEN VOOR DE KOMENDE 6 WEKEN ZULLEN ONLINE DOORGAAN. JULLIE KRIJGEN DE WEKELIJKSE UITLEG VIA DE WHATSAPP-GROEP (TOT DEZE KUNNEN JULLIE TOEGANG KRIJGEN VIA EEN LINK DIE VIA MAIL VERSTUURD IS)!

Welpen oktober 2020: BOEMERANG OKTOBER

Zaterdag 3 oktober - Leidingsvoorstelling - van 19u30 tot 21u

Op dit moment zullen jullie de nieuwe welpenleiding te weten komen voor het jaar 2020-2021. Meer info over dit evenement volgt nog.

Zondag 4 oktober - Overgangsvergadering - van 9u30 tot 12u15

Kampbrief 2020

Welpen

De leiding is er eindelijk toegekomen om een kampbrief te maken.

Veel leesplezier!