Info Welpen

De welpen zijn kinderen van 8 tot 11 jaar. Deze tak houdt zich meer bezig met bosspelen, speurtochtjes, af en toe knutselen, al eens een grotere maaltijd koken, en ze zijn het al een beetje gewend om op kamp te gaan, maar ze gaan toch nog liever in een gebouw.

Inschrijvingen Welpenkamp 2021

inschrijving Welpenkamp 2021

Beste ouders

Jullie hebben het zeker en vast reeds vernomen, de kampen mogen doorgaan! Weliswaar in bubbels van 50 leden (exclusief leiding). Wij mikken momenteel op een kamp van 10 dagen met 1 grote bubbel. Om reeds aan de kampplanning te kunnen beginnen is het van zeer groot belang om te weten met hoeveel leden we op kamp zullen gaan.

Welpen mei 2021: Boemerang mei

Coucou lieve welpen,

Hopelijk zijn jullie al een beetje bekomen van de mega fantastische welpendag en zijn jullie klaar voor weer een nieuwe maand vol scouts! Mei is een zalige maand, de dagen worden opmerkelijk langer, het wordt warmer en in mei leggen alle vogels een ei.

Zondag 2 mei - 9:30 tot 12:15 Jinsspel

Bubbels April

Welpen

Dag ouders en welpen, hier vinden jullie de bubbels voor april!

Bubbel 1

Tot dan!

Welpendag

Welpen april 2021: Boemerang April

Beste, liefste, tofste en alleractiefste Welpen, WELKOM bij de maand April!

De maand waarin de man met de grote witte baard, de staf en de mijter langskomt voor jullie allemaal cadeautjes te geven! Of nee, dat is een andere maand... De paashaas daarentegen komt wel langs, het is dan ook paasvakantie in deze maand! Hierdoor zullen er iets minder vergaderingen zijn dan normaal, maar de vergaderingen die wel zullen doorgaan, zullen EXTRA lijp zijn, geloof me, écht HEEL lijp.

(Info over de nieuwe bubbels enzovoort, zullen jullie nog krijgen via mail)

Welpen maart 2021: Boemerang Maart

Dag enthousiaste Welpjes!! Net zoals februari, wordt maart ook een topper van een maand, want de JINS komen namelijk leiding geven bij ons, zodat zij al wat kunnen oefenen voor later! Hier is een overzichtje van de vergaderingen in maart waar wij alvast niet op kunnen wachten:

Zondag 7 maart - Lijp Verfspel: 9u30 tot 12u15

Welpen februari 2021: Boemerang februari

Halloooo lieve welpen hier zijn de vergaderingen voor februariiiiii :)))

Zondag 7 februari: Sportvergadering van 9:30 tot 12:15

Voor deze vergadering is uniform niet verplicht (DAS WEL!). Je mag lekker komen sporten in je favoriete sportoutfit. Smeer jullie benen maar al in want het wordt een vergadering vol zweten en puffen xp

Zondag 14 februari: Valentijnvergadering van 9:30 tot 12:15

<3 Vandaag is het dag van de liefde, ook wij gaan dit vieren met een super leuke valentijnvergadering <3

Welpen januari 2021: Boemerang Januari

(O-M-G, het is 2021!!! Alé, terwijl deze boemerang wordt geschreven en gelezen is het eigenlijk nog 2020, maar de vergaderingen in deze boemerang zullen in 2021 zijn!!!)

Gi-ga-gekte beste Welpen, want wij hebben fantastisch nieuws: DE ECHTE VERGADERINGEN GAAN TERUG DOOR! Inderdaad, geen betere manier om het nieuwe jaar in te zetten! Wij kijken er heel erg naar uit om al jullie gezichtjes terug te zien in het echte leven. Zeker nu Jean-Pierre kan rusten in vrede, zullen wij er dubbel en dik invliegen met jullie!

Aanwezigheden Belofteweekend November

AFGELAST

Beste ouders en leden,

Het was spannend, maar bij deze vinden jullie de aanwezigheden voor het novemberweekend! We verwachten deze welpen dus op belofteweekend. Zoals we op voorhand hadden gezegd, waren de plaatsen beperkt vanwege de bubbel van 50 personen. Dit maakt dat we slechts 38 welpen konden toelaten gezien er nog een leidingsploeg en een foerierteam bij zit, maar niet getreurd want in april volgt het tweede weekend!!!

Inschrijvingen Weekend November

Welpen

Voorlopig gaat dit weekend gewoon door, maar de kans bestaat dat de maatregelen veranderen. Hiervan houden we jullie nog op de hoogte. Het weekend zou vallen van 20-22 november.