Kapoenenweekend 13 tem 15 november

Beste mama, papa en natuurlijk kapoen

Dit jaar zou het eerste weekend van de kapoenen plaatsvinden van 13 tot en met 15 november. Aangezien we nu al zien dat de maatregelen in verband met corona worden verstrengd door de overheid, wilden we alvast eens peilen naar de goesting van jullie kapoen om mee op weekend te komen. Daarbij zijn we ook een luisterend oor voor jullie als ouder om jullie kapoen mits een aantal afspraken mee te sturen op weekend.

Het zou voorlopig de bedoeling zijn dat we net zoals op een vergadering samen met onze kapoenen een bubbel vormen op weekend. Bovendien zouden we willen vragen om niet mee te gaan op weekend moest je kapoen een week voor het weekend symptomen vertonen. De week nadien zou het ook niet de bedoeling zijn om met risicopatienten in contact te komen. Als laatste gelden natuurlijk de algemene regels voor de ouders bij het afzetten en ophalen zoals social distancing, een mondmasker,... Hierdoor zullen we bijvoorbeeld ook werken met een kiss&ride voor het afzetten en ophalen van je kapoen.

Dit is de voorlopige informatie over hoe wij, de kapoenenleiding, ons uiteraard megakeicoole weekend zien. Maar hoe zien jullie dit? Wij horen dit graag via dit webformulier.

 
1 Begin 2 Voltooid