Info Jonggivers

De jonggidsen en jongverkenners zijn de meisjes en jongens van 11 tot 14 jaar. Ze maken zelf een kampvuur, ze slapen op kamp in een tent, ze maken fietstochten, ze doen grotere bosspelen, ze leren sjorren, ...

Jonggivers

Jonggivers januari 2021: Boemerang Januari 2021!!!

Jullie favoriete leiding wenst iedereen alvast een warm Kerstmis en een gelukkig Nieuwjaar! Hopelijk hebben jullie er van genoten. Voor jullie leiding is het een 'drukke periode' dus kunnen we moeilijk vergaderingen organiseren deze maand.

Jonggivers november 2020: NIEUWE BOEMERANG DECEMBER

Helloooow lieve Jonggivertjes

Na een leuke novembermaand gaan we proberen dit bizarre jaar toch op een fantastische, te gekke manier af te sluiten. Wat staat er jullie te wachten: koude, regen, de Sint, Kerstbomen en veeeeel lichtjes, maar ook nog een enkele mega coole scoutsvergaderingen. Klinkt goed ? Ik dacht het wel. Hierbij nog eens een warme oproep om op zondagmorgen toch uit jullie bed te komen en mee te doen. Hulp nodig met Discord geef ons een seintje !

Jonggivers november 2020: Nieuwe boemerang

Ja ja, jullie lezen het goed!! Er is dan toch een boemerang voor november!!! Uiteraard zal deze maand niet verlopen zoals we gewend zijn, maar we doen ons uiterste best om jullie zondagvoormiddag het leukste moment van de week te laten zijn. Om met jullie te kunnen communiceren, hebben we gekozen om met Discord te werken. Sommigen onder jullie kennen dit platform misschien wel. Voor de rest, geen paniek! We hebben in een handleiding stap voor stap uitgelegd hoe deze site werkt. Deze werd via mail verzonden, maar staat ook op de website.

Jonggivers november 2020: JONGGIVERS NOVEMBER 2020

VERGADERINGEN AFGELAST - voorlopig even geen vergaderingen meer :( Check je mail voor meer.

Heeey liefste jonggivers!

Jonggiverweekend

Informatie 1e takweekend

Kamp 1&2e jaars

3 Jul tot 15 Jul

Kamp 3e jaars

1 Jul tot 15 Jul

Eerste takweekend

13 Nov tot 15 Nov

Jonggivers oktober 2020: Boemerang Oktober

Geachte Jonggivers,

Eindelijk is het zover, het nieuwe scoutsjaar! Hier hebben jullie lang op moeten wachten.

Daarom krijgen jullie hier wat nuttige informatie. Oktober wordt ook nog wijnmaand genoemd omwille van de druivenoogst die in deze maand volop aan de gang is. Een andere naam is zaaimaand omdat het winterkoren nu gezaaid wordt.

Zaterdag 3 oktober – Leidingsvoorstelling – 19u30 tot 21u

Jonggivers april 2020: April - special edition

Loooong time no see!!!!

Wauw, eindelijk zijn we hier nog is met een boemerang. Deze keer een SPECIAL EDITION! Vanaf nu spreken we elke zondagavond af om via het wereldwijde internet contact met elkaar op te zoeken. Check zeker elke avond rond 19u30 de boemerang nog eens want soms kunnen we de informatie pas delen op het laatste moment.

12 april - 19u30 (tot jullie het beu zijn)