Info Jonggivers

De jonggidsen en jongverkenners zijn de meisjes en jongens van 11 tot 14 jaar. Ze maken zelf een kampvuur, ze slapen op kamp in een tent, ze maken fietstochten, ze doen grotere bosspelen, ze leren sjorren, ...

Jonggivers

Jonggivers september 2021: September

HALLOOOOO LIEVERDSSSS!! Zijn jullie al bekomen van ons crazyyyy kamp? Wij niet alleszins. Mopje natuurlijk! Het einde van het kamp was zoals jullie zelf wel weten niet als gepland dus we hebben nog heel wat in te halen. Gelukkig hebben we nog 3, JA 3 (!), spetterende vergaderingen voor jullie klaarstaan in september. Nog een laatste keer genieten van deze geweldige groep voordat we afscheidt moeten nemen van de oudsten en we er enkele jonkies bij mogen krijgen. En ook de leidingsploeg wordt binnenkort weer helemaal door elkaar geschud, maar dat is pas voor het einde van de maand.

Jonggivers juni 2021: VERANDERING KAMPBRIEF!

Hey iedereen!

De uren waarop jullie in berchem station worden verwacht zijn aangepast!
1ste en 2de jaars: 7u15
3de jaars: 8u30

Onze excuses en tot dan!
(we hebben de kampbrief ook aangepast)

Bubbels juni

Jonggivers

Hey jonggivers en ouder

Hierbij de bubbels voor juni. We hebben zoals altijd geprobeerd om zo veel mogelijk rekening te houden met de opgegeven 'voorkeurs vriendjes', maar het kan zijn dat dit hier van afwijkt. Het is deze keer niet mogelijk om toch nog van bubbel te wisselen om de een of andere reden omdat er een systeem achter de verdeling zit. Het zijn de laatste vergaderingen voor het kamp dus het wordt hoog tijd dat we iedereen leren kennen :). Gelieve bij afwezigheid iets te laten weten. 

Groetjes

De jonggiverleiding

Jonggivers juni 2021: Juni

Helloooooo jonggivers

Ik weet niet of jullie het goed en wel beseffen, maar dit is de LAATSTE boemerang van dit jaar (oke excl. die van september). Zorg dus maar dat je er elke week staat zodat we er nog alles uit kunnen halen voor we op dat bangelijke kamp vertrekken! Ook nog even dit:

Bubbels mei

Jonggivers

Hey jonggivers en ouders

Jonggivers mei 2021: Boemerang Mei

Geachte jonggivers,

Het is weer mei en in mei leggen alle vogels een ei, maar hoe weet een vogel nu de weg naar Afrika? In welke richting en hoe lang een vogel trekt is aangeboren. Jonge vogels volgen dus instinctief een bepaalde richting en afstand. Volwassen vogels die al een keer in het overwinteringsgebied zijn geweest, kunnen hun oriëntatie aanpassen indien nodig. Daarnaast gebruiken vogels ook verscheidenen navigatiemethoden waaronder de zon en de sterren, landschapskenmerken (rivieren, bergen, ..) maar ook het aardmagnetisch veld dat is als het ware hun innerelijke kompas.

Jonggivers april 2021: April

Yuuuu jonggivers!!! Wauwawiwa het het alweer de 4e maand van het jaar! Nog een paar keer slapen en we vertrekken al op kamp! Oké nee, dat is misschien wat overdreven, maar het komt wel dichterbij. We gaan er deze maand weer kei hard in vliegen en deze keer met 4 gloednieuwe jins!

BUBBEL 1: Marte Tack, Sien Maes, Milla Orlent, Maxime Cooreman, Thijs De Decker, Merlijn Opdenbergh, Simon Russel, Chillan Ng Jonkman, Cesar Ceulemans, Floor Masschaele.

Jonggivers maart 2021: Boemerang Maart

Gegroet beste jonggivers!

 

Jonggivers februari 2021: Boemerang

Hey Jonggivers!

Jonggivers januari 2021: Boemerang Januari 2021!!!


Jullie favoriete leiding wenst iedereen alvast een warm Kerstmis en een gelukkig Nieuwjaar! Hopelijk hebben jullie er van genoten. Voor jullie leiding is het een 'drukke periode' dus kunnen we moeilijk vergaderingen organiseren deze maand. 

Pagina's