Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.
Opendeurgang - 25 september 2021

Na de online overgang van vorig jaar, zijn we dit jaar helemaal terug zoals voordien! Traditiegewijs nemen we op gepaste wijze afscheid van de laatstejaars en verwelkomen we de nieuwe leden in iedere tak. Dit doen we door de leden een aartsmoeilijk, zelf gesjord parcour te laten afleggen waarin ze de dapperste kant van hunzelf kunnen laten zien. We verwelkomen op deze dag ook alle ouders, andere leden, oud leden en sympathisanten om het nieuwe scoutsjaar in gang te zetten. De overgang zal doorgaan op 25 september 2021.

Zoals ieder jaar komen daar ook de ribbekes bij die door ons knooppunt met een extra portie liefde gebakken worden. Eten kan vanaf 18u, maar daarvoor is iedereen zeker al welkom om de constructie te bewonderen met een drankje. Om ervoor te zorgen dat er geneoeg eten zal zijn, vragen we om dit formulier in te vullen tegen 15 septmeber.

Hopelijk tot dan!

Groetjes,

De leiding en het knooppunt