Oriëntatieloop
Groep
Evenement
zaterdag 27 februari - 9u00 tot zondag 28 maart - 20u00

Beste leden, ouders en vrienden van den 4811,

Welkom op de oriëntatieloop corona-edition! Voor jullie kunnen beginnen hebben we hier alles nog eens op een rijtje gezet zodat jullie er een vlotte, maar vooral onvergetelijke dag van kunnen maken!

Wat: Een wandeling die georganiseerd wordt vanuit scouts 4811 met 3 routes waarbij je opdrachtengewijs steeds naar je volgende punt wandelt! 

Hoe

Eens je aankomt op de locatie (de plek waar je van de veerboot stapt), vind je een QR-code. Als je deze scant krijg je de uitleg van de wandeling, alsook een eerste opdracht die je brengt naar het volgende punt. Hier volgt dan een nieuwe QR-code met een nieuwe opdracht enzoverder. Via de QR-codes maak je zo een mooie wandeling doorheen de polders van Kruibeke! 

We bieden 3 wandelingen aan:

  • De kindvriendelijke route van 4,8km die gericht is op kapoenen en welpen (OPMERKING: deze route gaat deels langs een pad dat enkel te voet te betreden is dus wij raden aan om dit dan ook te voet te doen!)
  • De standaard route van 9,5km
  • De gevorderde route van 16,4km

OPMERKING: De QR-codes hebben ieders hun eigen kenteken, K (staat voor kort), M (staat voor middel) en L (staat voor lang) + een nummer, zorg er dus altijd voor dat je de juiste QR-code scant en kijk goed naar de nummertjes om te zien of je op de juiste weg bent!

Waar: De oriëntatieloop gaat door in de polders van Kruibeke. Deze locatie is makkelijk bereikbaar met de fiets en de overzetboot (Hoboken-Kruibeke), alsook met de auto.

Wanneer: Vanaf het weekend van 27-28 februari tot en met het weekend van 27-28 maart.

Hier kan je de link naar de coördinaten en afbeelding op google maps van elk startpunt terugvinden om zo van start te kunnen gaan!

Extra: Loop je al uren in een cirkeltje of kan je het volgende punt écht niet vinden? Dan hebben we hier een noodschors waar je alle punten kan terugvinden!: https://scouts4811.be/tak/groep/bestand/noodschors-ori-ntatieloop

Veel wandelplezier!!