Info Groep

Wij zijn scouts 48-11 kristus koning te wilrijk. Een geëngageerde jeugdbeweging die zich met een 30 tal leiding inzet voor een groot aantal leden. We proberen een hedendaagse aanvulling te geven aan een jong publiek. Dit met een enorm plezier en goodwill. We laten ruimte voor fantasie en nieuwe dingen. Uit onze fouten leren we en bouwen we elke vergadering aan een betere groep.

DRINGEND: WIJZIGINGEN ZOMERKAMPEN

DRINGEND: WIJZIGINGEN ZOMERKAMPEN
Beste ouder,
Bij een covid-test uit voorzorgen bij leiding vooraf aan het kamp zijn gisteren 4 positieve besmettingen vastgesteld, waarbij ook leiding symptomen van COVID-19 vertoont.
In de aanloop van het kamp zijn we enkele keren samen gekomen om voorbereidingen te treffen, en na advies van de arts blijkt dat een groot deel van de leidingsploeg een hoogrisicocontact heeft gehad.

Overgang

Nieuwe T-shirts

Beste leden, ouders en vrienden van den 4811

Enkelen van ons hebben zich tijdens deze vreemde tijden beziggehouden met het ontwerpen van gloednieuwe, modieuze en kwaliteitsvolle scouts 4811 T-shirts! Op deze manier hopen we om, naast onze das, nog iets toe te voegen aan het officiële scoutsuniform. Dat neemt niet weg dat deze T-shirt ook op school of op het werk gedragen kan worden. Hij is ten slotte super stijlvol.

Oriëntatieloop

27 Feb tot 28 Mar

Beste leden, ouders en vrienden van den 4811,

Welkom op de oriëntatieloop corona-edition! Voor jullie kunnen beginnen hebben we hier alles nog eens op een rijtje gezet zodat jullie er een vlotte, maar vooral onvergetelijke dag van kunnen maken!

Wat: Een wandeling die georganiseerd wordt vanuit scouts 4811 met 3 routes waarbij je opdrachtengewijs steeds naar je volgende punt wandelt!

Hoe

Nieuwe maatregelen

Groep

De vergaderingen zullen doorgaan in bubbels van 10 kinderen. De bubbels zullen per tak deze week nog verdeeld worden en deze zullen voor de volledige periode (31 januari tot en met 21 februari voor kapoenen en welpen; 7 februari tot en met 21 februari voor jonggivers en givers) gelden. We vragen u om ieder kind apart in te vullen in het formulier, indien u meerdere kinderen op de scouts heeft.

Leidingsvoorstelling 2020

Beste leden, ouders en sympathisanten van den 48-11,
hier vinden jullie de link naar de livestream! Veel kijkplezier
19:30 - aanvang show
20:00 - groepsleiding start de show, alle takken maken hun nieuwe leiding bekend aan de hand van een filmpje
22:00 - einde show
Vele groeten,
Leiding 48-11

Leidingsvoorstelling

Groep

Op zaterdag 3 oktober zal de nieuwe leiding van het jaar 2020-2021 bekend gemaakt worden! Dit (online) evenement zal vanaf 19:30 plaatsvinden, houd deze datum dus zeker vrij! Meer info volgt!

Groep

Het inschrijvingsformulier staat online! Je kan deze vinden onder de sectie Info en inschrijven in de balk aan de rechterkant, onder de naam Inschrijvingsformulier

Inschrijvingen 2020-2021

Herinnering!

Vanaf zondag 9 augustus 2020 beginnen de inschrijvingen voor nieuwe leden, die al een broer of zus op onze scouts hebben. Op zondag 16 augustus 2020 om 10 uur beginnen de inschrijvingen voor de andere nieuwe leden.

Meer informatie kan je vinden onder het tabblad "info en inschrijven".

27 May

Bevraging zomerkampen 2020

Groep

Goed nieuwsde kampen kunnen deze zomer doorgaan. Er zullen wel een aantal dingen anders verlopen dan andere jaren. Meer info over de regels waar we ons aan zullen moeten houden, vindt u achter deze link: