Galabal 80 jaar 4811
Groep
Evenement
zaterdag 11 maart - 21u00 tot zondag 12 maart - 3u00

Beste ouder, leden, leiding, oud-leiding, knooppunters en sympathisanten

 

Derde keer, goede keer wordt soms wel eens gezegd waaaaaaaaant………. HET BAL KOMT ER TOCH! We beloofden jullie vorige keer dat uitstel geen afstel is en bij deze mogen wij vol enthousiasme, en met ons balkleed al klaar in de kast, aankondigen dat 2023 het jaar van het onvergetelijke 4811 bal zal worden.

 

Voor diegene die dit gemist hebben (wat bijna niet kan) of nieuw zijn in onze scouts, leggen wij het graag nog een keer uit.

In 2021 werd onze scouts maar liefst 80 jaar oud. We vierden dit met een overgang superdeluxe, een mini scoutsmuseum en dus normaal ook een galabal. Jammer genoeg heeft corona daar ook een stokje voor gestoken en ook bij onze tweede poging, kwam het virus kijken.

 

Praktisch:

  • Zaterdag 11 maart 2023 van 21u-03u
  • Het is een ‘chique’ feest waar kostuums en galajurken de dresscode zijn. Een groot feest met toffe DJ’s, een grote dansvloer, drankjes en sfeer.
  • Locatie: Kavka zappa: August Leyweg 6, 2020 Antwerpen
  • Het feest is 16+ en dus niet voor onze leden zelf. Wel zullen de givers die avond een babysitfabriek vormen om al jullie oogappels op te vangen. Later verder info van de giverleiding zelf
  • Een ticket kost €16 en is verkrijgbaar via onderstaande link! Tickets van vorige jaren blijven gewoon geldig als je nooit je geld teruggevraagd hebt. Vorige edities kon je kiezen voor een VIP ticket, door het beperkte aantal zal dat voorlopig niet meer het geval zijn. De bestaande VIP tickets blijven wel gelden. De VIP zal er welliswaar een beetje anders uitzien. Geen kaas à volonté maar een uitgebreid vullend hapjesbuffet met cava en een surpriseact. Wil je toch wisselen naar een normaal ticket? Weet je niet meer of je nog een ticket had of zijn er andere vragen omtrend de tickets? Stuur ons dan een mailtje op groepsleiding@scouts4811.be en wij helpen je graag verder

 

Tickets:  https://shop.scouts4811.be/galabal

 

 

Jullie waren bij de vorige pogingen laaiend enthousiast, en daar hopen we dit jaar natuurlijk weer op! Stuur dit door naar andere ouders, vrienden en kennissen van den 4811 want iedereen is welkom. Het ideale moment om nieuwe en oude vrienden eens op een andere manier te leren kennen

 

Ben je oud-leiding? Dan vragen we extra om het verder te zeggen! Wij zouden het de max vinden om jullie allemaal te mogen ontvangen en te laten zien dat wij de eer van den 4811 hoog houden, zoals jullie dat ook deden! Helaas is het niet altijd evident om iedereen te bereiken en daarvoor hebben we jullie nodig.

 

Je kan ons evenement vinden op facebook:

https://fb.me/e/4cpT5yS1T

  

Blije groeten,

Team galabal