Chocolade verkoop
Groep
zondag 4 oktober - 16u15 tot woensdag 21 oktober - 16u15

In navolging van het succes van de voorbije jaren, organiseren we ook dit jaar de Sint Chocolade Verkoop ten voordele van onze scoutsgroep. We doen deze inzameling om bijvoorbeeld het onderhoud en renovatie van onze lokalen te bekostigen. Je kan je steentje bijdragen door zoveel mogelijk van deze overheerlijke chocolade verkopen aan jullie vrienden, buren, collega's en familie!

We hebben opnieuw gekozen voor 100% CALLEBAUT chocoladefiguren (10-12 cm) in zakjes van 250 gr (+/- 5 figuurtjes) wit, melk of puur aan 7 EURO.

De beste verkopers van elke tak krijgen 2 cinematickets cadeau. Zoals de vorige jaren: indien gelet op de Corona-virus maatregelen het huisbezoek van Sinterklaas door kan gaan, krijgt de beste verkoper bij de kapoenen en de welpen tussen 22/11 en 6/12 een huisbezoek van de Sint (via de Peter Pan Sinterklaas actie, ten voordele van de vierde wereld), maar voorlopig kunnen we dit niet bevestigen.

BESTELLEN: Je maakt een totaal (aantal zakjes wit, melk en puur + totale bedrag) op van al je bestellingen en vult die in op het bestelformulier op https://scouts4811.be/tak/knooppunt/bestelling-sinterklaas-chocolade-2020. Dit kan t.e.m. woensdag 21 oktober 2020.

BETALEN: stort het totaal van je verkoop op rekeningnummer BE41 9731 5965 9610 op naam van chocoladeverkoop 4811 met als mededeling de naam van je bestelformulier.

BETALEN VÓÓR: De bestelling wordt enkel opgenomen na ontvangst van het totaal verschuldigde bedrag en dit vóór 22 oktober 2020.

Op 22 oktober 2020 sturen de volledige bestelling door naar de Sint zodat hij met onze bestelling rekening kan houden bij zijn productie.

Veel succes bij de verkoop!