Info Givers

De gidsen en verkenners zijn de meisjes en jongens van 14 tot 17 jaar. Ze kunnen koken, sjorren, bosspelen, ... Ze doen grote fietstochten, ze maken trektochten, ze zijn het al gewoon om op kamp in een tent te slapen en gaan om de drie jaar op buitenlands kamp. Ook wordt de giver al eens meer ademruimte gegund. Hier worden ze langzaam maar zeker klaargestoomd voor hun grote droom: Leider of Leidster worden.

Givers

Givers februari 2023: Boemerang

Yow givers,

In deze maand gaan we beginnen met de patrouillespellen.

Huh wat zijn dat, hoor ik jullie al vragen? De 2e en 3e jaars zullen dat nog weten van vorig jaar. Bij de givers moet elke patrouille één keer een spel maken, het leukste gedeelte van leiding zijn. Hoe gaat dat in zijn werk? Wij zullen komende maanden laten weten wanneer welke patrouille een spel moet maken. Het is dan de bedoeling dat jullie tijdig samen komen en een spel in elkaar knutselen.

Givers januari 2022: Boemerang januari

Januariiiii, 2023!!! We starten de eerste boemerang van 2023 met een nieuwjaarsbrief voor jullie!

Lieve givers

2022, wat een jaar,

gelukkig was de nieuwe giverleiding daar.

Luister maar eens heel aandachtig,

het nieuwe scoutsjaar wordt prachtig.

We blijven deze zomer niet in ons eigen land,

Hoezo staat dat nog niet in de krant?

Werken gaan we doen,

Misschien verdienen we wel een miljoen.

Doorheen het jaar worden we nog een hechtere groep,

Givers december 2022: BOEMERANG

yo bros

hier is de boemerang

Zaterdag 03/12 - 20u-22u - Nachtspel

donker

Vrijdag 9/12 - 20u-22u - Sportvergadering op Wilrijkse Pleinen

breng €1 mee

Zondag 18/12 - 9u30-12u15 - Voorbereiding giverbar

slingers hangen enzo

Donderdag 22/12 16u-? - Giverbar

minderjarigen financieel uitbuiten

Kom naar alles

xxx Willem

Givers november 2022: November 2022

Hey allerliefste Givertjes

November, een maand vol feestdagen en echt herfstweer. Beginnen doen we in november met tal van feestdagen terwijl we eindigen in jullie examens :((. MAAAAAAR niet getreurd, wij zorgen voor extra veel fun om jullie helemaal stressloos deze periode in te sturen. Wisten jullie trouwens dat de berlijnse muur is gevallen in november? En dat het deze maand werelddiabetesdag is Mateo dus verplicht heel de maand moet komen? Genoeg redenen om in grote aantallen te komen om de voorlaatste maand van 2022 te vieren!!

LEEFWEEK GIVERS

24 Oct tot 28 Oct
Givers

Givers oktober 2022: Boemerang oktober

"HALLOOOO en welkom in het nieuwe seizoen van 'keeping up with the 4811', met deze spetterende editie van de overgang is de seizoensopener zeker niet gespaard gebleven van sappige drama en thee om te morsen. Queen Benoit heeft zijn plankenkoorts overwonnen, Lars heeft een kleine wortel, Oud-leiders hebben emmers vol gehuild, en de sappigste roddel van ze allemaal: WIJ GAAN NAAR HET BUITENLAAAAND! Zap niet weg en blijf bij ons om meer te weten te komen over te intriges in het leven van de 4811-leden en hun leiding."

Givers september 2022: Boemerang September

Jo gasten en grieten

Goei vakantie gehad? Klaar om er terug in te vliegen? Dan is het tijd voor nog 3 vergaderingen met onze oude tak voor de overgang. Bijpraten, een spel spelen, herinneringen opdoen van kamp, dat staat allemaal in de planning. Omdat het de laatste vergaderingen zijn gaan we bijna niks prijsgeven dus je MOET wel komen om te weten wat we gaan doen!

Zondag 4 september - 9u30 tot 12u15 - spel

9u20 in huize Stubbe:

A: "Mama waar is mijn uniform? Ik moet naar de scouts!"

Givers juni 2022: Boemerang juni

Yooo vrienden!

Jezus, wat gaat de tijd toch snel! We zijn al aan de laatste maand van het schooljaar, en dat betekent bijna KAMP! Zijn jullie ook al zo aan het aftellen??? Wij alvast wel!!!

Zondag 5 juni - 9u30 tot 12u15 - Hoe ver kan ik schieten?- vergadering

Vandaag belooft heeeeel spannend te worden! Trek voor deze dag zeker niet je zondagse kledij aan (wel je uniform ;-))! Zijn jullie ook benieuwd om erachter te komen wie van jullie we de beste schutter van Antwerpen zullen dopen? Kom dan zeker af!

Givers mei 2022: Boemerang mei

Coucou liefste vrienden!

Mei staat voor de deur, net zoals deze 4 leuke vergaderingen. Hopelijk geen regen en wind in mei, want dat maakt de boeren niet blij. Maar wel roept de houtduif keer op keer, dan komt er vast en zeker goed weer!

Zondag 8 mei - 9.30 tot 12.15u - Groepsverkoop

Givers april 2022: Boemerangetje

Hey hoi liefst luitjes!
Welkom bij alweer een nieuwe boemerang… Deze keer voor de maand april. Let op en lees de boemerang zeer aandachtig want het wordt een speciale maand.

Zondag 3 april - Patrouillespel Milan (9u30-12u15)