Wolven september 2022: WOLVEN SEPTEMBER 2022

Dag liefste wolfjes,

Hopelijk hebben jullie een suuuper leuke zomer gehad, maar zoals jullie weten komt aan leuke liedjes een einde. Maaaar niet getreurd want een nieuw schooljaar betekent ook een nieuw mega vet scoutsjaar!!!! Voordat jullie jonggivers worden binnen drie weken willen wij jullie natuurlijk nog een keertje zien :)))

Zondag 4 september - 9u30 tot 12u15 - Fotovergadering

Jullie zitten waarschijnlijk allemaal al heel lang te wachten op de foto's van ons super mega vet leuke kamp!!!! We gaan jullie bijna uit jullie lijden verlossen, want onze allerlaatste vergadering bij de wolven gaan we alle foto's van het kamp bekijken jippieeee. Zeker komen dus ;)

Zondag 11 en 18 september - Geen vergadering

Jammer genoeg kunnen we deze dagen geen vergadering organiseren omdat de leiding op vakantie is, maar we zien jullie allemaal op de overgang!!!

Zaterdag 24 september - heel de dag - Overgang

Zaterdag 24 september is het weer zo ver. Het scouts evenement van het jaar!!! Meer info volgt nog over de overgang, maar zet deze datum maar alvast in jullie agenda's.

Dit was het alweer voor de laatste maand bij de wolven :(((((

Dikke knuffel en veel kusjes van jullie liefste leiding

Gala, Vina, Susi, Ba’cho, Tchono en Ōkami