Wolven juni 2022: BOEMERANG JUNI

Lieve lieve wolven,

de laatste maand van ons scoutsjaar is in zicht :(( maar niet getreurd want dat betekent dat ons kamp steeds dichter en dichter bij komt!!!!!!!!!!

Omdat de leiding hard moet werken voor de examens zullen alle vergaderingen op vrijdag plaatsvinden maar daarom niet minder leuk want het wordt zooomer en het blijft lang licht dus we kunnen gezellig samen buiten spelen! Er volgt ook nog een infomoment voor het kamp maar meer daarover wordt nog in een mail naar jullie ouders gestuurd.

Vrijdag 3 juni: Tetrisspel (18u30-20u30)

Deze avond spelen we dus het tetrisspel buiten jullie enthousiasme moeten jullie niets meenemen!

Vrijdag 10 juni: Dodende lichtstraal (18u30-20u30)

Op vraag van jullie spelen we vanavond dode straal, je kan enkele attributen meenemen om je extra te vermommen maar dat is niet verplicht!

Vrijdag 17 juni: geen vergadering (18u30-20u30)

Jammer genoeg is er vandaag geen vergadering, de leiding is druk bezig met studeren voor de examens :(((((

Vrijdag 24 juni: Verrassingsvergadering (18u30-20u30)

Voor de laatste vergadering van het jaar hebben we een verrassing in pettooo, :)) zeker allemaal komen zodat we het jaar mooi kunnen afsluiten!!

Ziezo dit was scoutsjaar 2022 voor de wolven maaaar wij zien jullie heeel sneel terug (volgende week al) op ons bangelijk kaaaamp! Tot dan lieve wolven, wij kijken er alvast kei hard naar uit!!!!!!

Vele kusjes en knuffels van Ba’cho, Tchono, Ōkami, Vina, Susi en Gala <333333