Welpen september 2021: Boemerang September

Dag Welpjes, hebben jullie ons gemist? Wij jullie zeker wel, want was dat voor een fantastisch kamp!!! Ik wordt er al helemaal emotioneel van als ik er aan terugdenk! Wij hebben de perfecte oplossing om onze traantjes weg te pinken, namelijk... DE ALLERLAATSTE VERGADERINGEN! Jaja, jullie lezen het goed. In september doen we nog 2 super-mega-formidabeltastische vergaderingen om jullie allemaal nog voor een laatste keer terug te zien voor we het nieuwe scoutsjaar in gaan! Voor sommigen nog steeds als Welp, voor sommigen als Jonggiver maar niet te vergeten... voor sommigen ook als Wolf! Vergeet het niet, maar jullie waren de laatste generatie die een Welpentak van 3 jaar hadden! Tijd om daar ook afscheid van te nemen, want we zijn met heeeeeeeel veeeeeeel kindjes en leiding! 

We houden jullie niet langer in spanning, hier zijn de laatste 2 vergaderingen!

Zondag 12 september (9u30 - 12u15): FOTOVERGADERING!

Jawel, een heel kamp lang hebben wij de mooiste foto's genomen van al jullie gezichtjes. Jullie kunnen deze eindelijk bezichtigen op onze fotovergadering! Hopelijk zien we jullie allemaal.

Zondag 19 september (9u30 - 12u15): AFSCHEIDSVERGADERING

Oké, nu is het tijd om echt even te wenen, want dit is officieel de allerlaatste vergadering van ons jaar... maar niet getreurd! Vanaf nu begint het nieuwe scoutsjaar, en dat zal minstens zo leuk worden! 

De welpen die nog geen kampaandenken (spionage badge voor op het hemd) hebben, kunnen deze op de vergaderingen aan Akela komen vragen! Ook zijn er nog een aantal postkaartjes die terug moeten naar hun eigenaar!

Zaterdag 25 september: OVERGANG!

Hier gaan jullie officiëel het nieuwe jaar in! Een van de leukste evenementen van het jaar, en we mogen weer, dus zeker afkomen! 

Ziezo welpjes, dit was het dan. Tot de volgende keer, en houd jullie goed!

Lieve groetjes,

Mowgli, Akela, Winifred, Kaa, Jacala, Tabaqui, Manso en Rikki-Tikki-Tavi

DAAAAAAAG

xxx