Welpen september 2015: Boemerang Welpen

Vrijdag 4 september - Fotoavond - 20u tot 21u30

Op ons fantastisch welpenkamp zijn er ontzettend véééééél foto's getrokken. Vandaag is het tijd om deze met z'n allen te bekijken. Neem dus allemaal jullie ouders, grootouders, broers/zussen, tantes/nonkels, buurmannen/buurvrouwen, ... mee om samen met ons de sfeer van ons Afrikakamp terug op te roepen!

Zondag 13 september - Afscheidsspel - 9u30 tot 12u15

Dit is de laatste vergadering van dit scoutsjaar. Vanaf volgende week zullen er nieuwe leiding en leden de welpentak onveilig maken. Ook moeten wij na vandaag afscheid nemen van de derdejaars. Om te testen of deze wel klaar zijn om naar de jonggivers over te gaan, is het vandaag hun grote test. Zijn zij slim en sterk genoeg om de eerste- en tweedejaars te verslaan in een rechtstreeks bosspel? Dat komen jullie vandaag te weten. (Waarschijnlijk niet, maar dat hoeven de derdejaars nog niet te weten ;-))

Zaterdag 19 september - Opendeurgang

We starten het nieuwe scoutsjaar traditioneel met de werelberoemde 'Opendeurgang van den 4811'. Iedereen die denkt dat hij/zij stoer genoeg is om naar een hogere tak te gaan, mag proberen om het uitdagende parcours af te leggen. 's Avonds wordt er dan met iedereen samen gesmuld van heerlijke ribbetjes op de barbecue. Komen is de boodschap! Inschrijven kan hier. Na het smullen worden dan de nieuwe leidingsploegen voorgesteld.

Zondag 27 september - Kennismaking - 9u30-12u15

De oude leden en leiding zijn vaarwel gezegd. Tijd om kennis te maken met de nieuwe leiding en leden! Allemaal zeker komen zodat wij elkaar vandaag voor een eerste keer leren kennen!