Welpen oktober 2021: boomerang oktober

Heeeey lieve welpjes, het nieuwe scoutsjaar is gestart en wij hebben er alvast heel veel zin in. Na de spetterende overgang, waar jullie jullie nieuwe leiding hebben leren kennen, zijn we klaar om de eerste maand te knallen samen!

Zondag 3 oktober - geen vergadering

Helaas pindakaas, deze week is er geen vergadering. Alle leiding is op leidingsweekend om elkaar beter te leren kennen. Maar niet getreurd, volgende week staan we er weer met een extra leuke vergadering klaar voor jullie.

Zondag 10 oktober - Verjaardagsspel - 9u30 tot 12u15

Hiepperdepiep hoeraaa, er is iemand jarig!! Maar wie oh wie is het? Ontdek het tijdens deze knotsgekke vergadering op zondagochtend. Kom in perfect uniform (indien mogelijk), aangezien het de eerste vergadering is van het jaar.

Zondag 17 oktober - steenrijk/ straatarm vergadering - 9u30 tot 12u15

Soms is het oneerlijk verdeeld in de wereld, en hebben sommige gezinnen niet veel centjes thuis. Terwijl anderen er te veel van hebben, dat ze niet meer weten wat ermee te doen. Maar wat zou dat geven als die gezinnen eens voor een dag wisselen van levensstijl? Laten we dat eens uittesten in ons sociaal experiment deze zondagochtend.

Zondag 24 oktober - infobrunch 10u -12u15

Deze zondag zijn de kapoenen en welpen met hun ouders uitgenodigd om gezellig te brunchen met ons. Daarna houden we een infomomentje waarin we enkele zaken gaan uitlichten over het verloop van het scoutsjaar, het kamp, enz. We willen vragen om voor alle lekkernijen 3 euro per persoon mee te nemen.

Zaterdag 30 oktober - Halloween vergadering - 18u - 20u

Booooo, het spookt hier op de scouts!!! Echt waar, ik heb allemaal nare en angstaanjagende dingen gezien in het scoutslokaal?? Kunnen jullie ons komen helpen de spoken te verjagen op zaterdagavond. Jullie mogen jullie aller griezeligste outfit aandoen om helemaal in de halloween sfeer te komen.

Heeeeel veeeel kusjes,

Ikki, Jacala, Ziggy, Tabaqui, Ko, Mang en Raksha