Welpen oktober 2018: Oktober

Coucou beste welpen :)

Wij staan te popelen om er samen met jullie een topjaar van te maken! Hieronder vinden jullie de planning van oktober, maak je maar klaar voor leuke spellen, activiteiten en vergaderingen vol plezier.

 

30 september – Geen vergadering

Na de overgang heeft iedereen waarschijnlijk heel veel zin om er meteen in te vliegen… Spijtig genoeg is de leiding met z’n allen op weekend om voor jullie en de andere takken het jaar te plannen. Vanaf volgende week starten we met de knallende vergaderingen!!

 

7 oktober – Kennismakingsvergadering – 9u30 tot 12u15 (of 12u45)

Het is eindelijk zo ver: de eerste vergadering! Vandaag gaan we elkaar allemaal wat beter leren kennen aan de hand van een paar leuke spelletjes. Hopelijk kan iedereen erbij zijn want de leiding is heel benieuwd naar jullie allemaal :)

 !!! Na de vergadering wordt er voor de ouders een infomoment georganiseerd. De leiding zal zich hier even voorstellen en wat bijkomende info meegeven. Dit zal maximum een half uurtje duren !!!

14 oktober – Geen vergadering

Wat jammer! Doordat het 13 oktober openingsfeest is, zal de vergadering van vandaag niet doorgaan. Iedereen is een beetje moe en jullie mogen daarom vandaag eens extra lang in jullie bedje blijven liggen.

 

21 oktober – Nestenverdeling – 9u30 tot 12u15

Vandaag is het zo ver… dit is een spannende dag voor iedereen. De nesten zullen worden bekendgemaakt! Wees er dus zeker bij als je mee wil doen aan dit leuke spel en wil weten welke kleur je het komende jaar zal moeten roepen in het aantreden.

 

27 oktober – Halloweenvergadering – 18u00 tot 20u30

BOEHOEOEOE oktober komt op zijn einde en dat betekent maar één ding: halloween!! Komen jullie allemaal mee griezelen in jullie coolste maar ook engste kostuum? Wij verwachten heksen, zombies, mummies, vampiers, skeletten etc. Wij hebben alvast zin in een gek halloweenspel.

 

Zo, dat was het voor de eerste maand van dit veelbelovende jaar. Wij hopen dat we iedereen zien op de vergaderingen en dat we samen super veel plezier kunen maken!

!!! Graag een seintje op volgend e-mail adres als  je er niet bij kan zijn: welpen@scouts4811.be !!!

!!! Check zeker de agenda voor enkele al vastgelegde data !!!

 

Dikke knuffels en een high five van jullie leiding.

 

Chickai, Poekina, Winifred, Mowgli, Rocky, Sambhur, Shere-Khan, King-Louie, Bagheera, Leela