Welpen oktober 2016: Welpen oktober 2016

Dag allerliefste welpen!

Wat hebben wij hier lang op gewacht seg! Wekenlang lagen we te woelen in ons bed, hopend dat wanneer we wakker werden het nieuwe scoutsjaar begon… Maar ja, honger is de beste saus zeggen ze altijd he ;)

Gelukkig is het wachten voorbij en kunnen we er samen invliegen om er opnieuw een onvergetelijk jaar van te maken!

Hopelijk zien we jullie elke zondag verschijnen!!!

Knuffel, werpkusje, vuistje voor de coolio’s en knipoog voor de zwoelerds

 

Bento, Mirala, Mysa, Ferrao, Kaa, Baloe, Raksha en Akela

Zondag 2 oktober – Kennismakingsvergadering - 9u30 tot 12u15

Jullie zullen zaterdag wel hebben gedacht: “Wie zijn die acht knapperds op dat podium? Ik val bijna van mijn stoel, ze schitteren gewoon!”

Wel vandaag kunnen jullie eindelijk kennis maken met ons en ontdekken wie de zotste, de liefste, de sterkste en grappigste onder ons is! Wij staan alvast te popelen om jullie allemaal beter te leren kennen!

Hier is alvast een klein raadsel voor jullie

Ik zal eens beginnen met mezelf voor te stellen:
Ik ben 23 lentes jong, heb zwart haar en ben het tegenovergestelde van een meisje. Velen in mijn dorp noemen we me wel eens de spierbundel van de streek. In mijn naam zit een “A” en ik brak vorig jaar het wereldrecord pizzabakken.

Wie ben ik?


Zondag 9 oktober – Wiezijnwijeigenlijkspel – 9u30 tot 12u15

Wat als we jullie nu eens vertelden dat er na vorige week nog veel meer te ontdekken valt? Ieder van ons heeft een groot geheim dat hij/zij met zich meedraagt! Misschien is Ferrao wel stiekem een achter-, achter-, achter-, achter-, …, achterkleinzoon van Cleopatra. Heeft Mirala een tweede leven waar niemand van af weet? Kan Bento eigenlijk helemaal nog niet fietsen?

Kom het allemaal deze voormiddag te weten en stop met in het ongewisse te leven!

Zondag 16 oktober – Groenland – 9u30 tot 12u15

Groenland? Is dat niet dat land vol oerwouden en grasperkjes waar je met je hond niet op mag lopen? Nee, daar heb je het nu eens helemaal mis! Heel het land is bedekt met een dik pak sneeuw en ijs.  Volgens de legende was het kapitein Chuhundra, de eerste vrouwelijke kapitein uit het schilderachtige Wilrijk, die het IJslandschap tot Groenland omdoopte.

Met haar mooie ogen en blonde haren veroverde ze elke man zijn hart en ’s avonds vloog ze steevast in de rum. Maar dat is helemaal niet wat jullie over Chuhundra moeten weten om het verhaal van Groenland te begrijpen. Om te weten te komen wat haar bezielde om het land “Groenland’ te noemen moet je zeker naar de vergadering komen!

Zondag 23 oktober – Nestenspel – 9u30 tot 12u15

“Waarom roepen we nu al drie weken als zotten die kleuren?” hoor ik de eerstejaars denken. Wel kleine vrienden van me, dat leggen we jullie vandaag in geuren en kleuren uit! Maar natuurlijk kan je niet zomaar elke week een andere kreet roepen he. Daarom spelen we vandaag het knotsgekke NESTENSPEL. Kom dus zeker naar de vergaderen om zo snel mogelijk te weten in welk nest je zit!

Zaterdag 29 oktober – Haloweenvergadering – 18u00 tot 20u30

Spoken, vampieren, spinnen, clowns, ruige prinsessen, … Het kan niet gek genoeg zijn en het mag zelfs nog gekker en vooral enger vandaag!!! Wij maken vandaag Wilrijk onveilig op onze eigen coole, leuke, straffe en vooral enge manier! Kom allemaal verkleed in echte Halloweenstijl naar het lokaal voor een onvergetelijke avond!

Zo, dit was het voor de eerste maand van het jaar! Hopelijk hebben jullie er ongelofelijk veel zin in want wij kunnen haast niet wachten tot zondag!