Welpen november 2021: Boemerang November

Hoi liefste welpen

Oktober zit erop en we zijn helemaal klaar voor een nieuwe maand vol met geweldige vergaderingen! Maar voor we aan al die geweldige vergaderingen beginnen hebben we voor jullie het eerste weekend van het jaar in petto, namelijk het belofteweekend! 

Vrijdag 5 november tot 7 november -  Belofte Badjasweekend 

Is het al weekend? Ja zenne! Het is eindelijk zover, het eerste weekend. Jullie krijgen binnenkort meer informatie in de weekendbrief, maar het thema kunnen jullie hierboven al lezen, we verwachten jullie allemaal in jullie opvallendste badjas. Natuurlijk wordt het een topweekend dat niemand mag missen. Aanwezig zijn is dus de boodschap!

Zondag 14 november - Bosspel (9u30 - 12u15)

De zomer zit er ondertussen al een tijdje op en de herfst is volop zijn werk aan het doen. Plassen op de grond, de blaadjes die van de bomen vallen en het hele bos kleuren, daarom is het dus zeker nog eens tijd voor een klassiek bosspel. Doe jullie regenlaarzen of botinnen dus zeker aan, want we trekken er vandaag op uit om het bos onveilig te maken.

Zaterdag 20 november- Galabal (ZONDAG GEEN VERGADERING)

Dit weekend zal er geen vergadering zijn, want alle leiding en ouders zullen rustig aan het uitslapen zijn van ons geweldig galabal. We bestaan dit jaar 80 jaar en gaan dat toepasselijk vieren met een groot en luxueus bal. Ga dus zeker een kijkje nemen op het evenement en vergeet jullie ticket niet te kopen, want het gaat een feest zijn om U tegen te zeggen.

Evenement:  https://fb.me/e/WddSg82r

Tickets: https://scouts-kristus-koning.stamhoofd.shop/galabal

Zondag 28 november - Sportvergadering (9u30 - 12u15)

En 1, 2, 3, 4 en 1, 2, 3, 4 en … Jullie voelen hem misschien al aankomen: het is vandaag SPORTVERGADERING. Nu het wat kouder wordt, moeten we zien dat we onszelf toch wat warm houden dus sporten we er een hele voormiddag op los. Trek dus allemaal jullie favoriete sportoutfit aan want zweten zul je…

Dat was het dan weer voor deze maand! Tot in December!

Kusjes en knuffels van de leukste welpenleiding!!

Jacala, Mang, Ikki, Tabaqui, Raksha, Ziggy en Ko