Welpen november 2019: BOEMERANG

Zondag 3 november - Klein-gezellig-herfstspel - van 9u30 tot 12u15

Weten jullie nog hoe leuk het kleine gezellige herfstspel van vorig jaar was? Doe deze leukheid maal 2 en dan kom je nog niet tot de hoeveelheid leuk dat deze vergadering gaat inhouden. Dit super ultra mega deluxe spel wil je dus niet missen!

Zondag 10 november - Bonte Avond vergadering - van 9u30 tot 12u15

Huh?! Nu al Bonte avond? Nee hoor, deze vergadering gaan we enkel de Bonte avond voorbereiden. Het is dus belangrijk dat iedereen aanwezig is omdat je anders niet weet wat je moet doen. King Louie heeft dat eens gehad vroeger. Daar stond hij dan, helemaal alleen op een podium voor 300 man. Ik denk zelfs dat hij een beetje pipi in zijn broek had gedaan toen, maar daar ben ik niet zeker van. Conclusie: zeker komen!

15-17 november - Belofte weekend

Het beruchte Belofte weekend... Er zijn vele mythen en legenden die de ronde doen over dit weekend, maar ge moet niet alles geloven. Uiteindelijk is het een doodgewoon weekend waarvan 1 avond gebruikt wordt voor de belofte. Hierbij moeten je bewijzen wat je kan en wie weet verdien je het dan wel om een echte welp/kabouter te worden! De brief met alle info komt zo snel mogelijk online. 

Zondag 24 november - Bonte Avond vergadering 2 - van 9u30 tot 12u15

Vandaag oefenen we voor de laatste keer ons actje. Het lijkt alsof we wel heel veel voor de Bonte Avond oefenen, maar eigenlijk valt dat best wel mee. Professionele actjes makers komen minstens 131 keer samen voor ze tevreden zijn en wij moeten het doen met een paar vergaderingen. Daarom moeten jullie ook thuis en op school oefenen! Pakt de we minstens half zo goed willen zijn als de pro's, dan moeten jullie zelf nog 63,5 keer repeteren! Als jullie niet kunnen komen naar deze vergadering wordt dat 64,5, dus ik zou er maar staan als ik jou was om jezelf wat tijd te besparen. 

Zaterdag 30 november- (echte) Bonte Avond

Dit is het dan. Dé Bonte Avond. Dit evenement vind plaats om de 2/3 jaar en is dus super zeldzaam. Tijdens de show komen alle takken aan bod met een actje. Wij, de welpen, moeten uiteraard bewijzen dat ons actje beter is dan dat van al de rest. Slaap dus goed uit, denk thuis nog eens na over je rol en pak uw beste acteer skills mee naar deze avond! Verdere info over wanneer de generale repetitie is en de avond zelf, volgt nog. 

Dikke huts

Mowgli, Mysa, Wini, Rocky, Rama , King Louie, Bagheera, Chicai, Rakscha en Leela