Welpen november 2017: Boemerang November

Hey lieve welpen!


November staat alweer voor de deur, en we hebben vele superleuke dingen gepland! Het hoogtepunt hiervan is natuurlijk ons BELOFTEWEEKEND!

Lees snel hieronder wat je deze maand mag verwachten: 

 

5 november - Geen vergadering

Nu dat het herfstvakantie is, hebben jullie de tijd om even uit te rusten van een geslaagde start van het nieuwe scoutsjaar. Ik weet dat jullie ons zééér hard zullen missen tijdens deze donkere periode zonder leuke vergaderingen. Hou jullie sterk, onze trouwe welpjes, er komen goede tijden tegemoet met veel leuke activiteiten.

 

P.S. Wij zullen jullie ook missen L

 

12 November - 9u30-12u15 - Repetitie voor de bonte avond

Nu gaan we alles uit de kast halen beste welpjes! Het is bijna bonte avond en we moeten jullie ouders versteld laten staan met jullie talenten. Dus wij, de welpenleiding, hebben een concept uitgewerkt die jullie dan tot leven zullen brengen. Wees met zo veel mogelijk aanwezig is de boodschap.

 

17 November tot 19 November - Weekend

We gaan met zen allen op belofteweekend en het gaat weer een parel van een editie zijn! Zorg dus zeker dat je erbij kan zijn! We zetten de weekendbrief met alle info zo snel mogelijk online.

 

25 November: Bonte avond

Dit is het moment van de waarheid, we hebben hiervoor een maand naar uitgekeken. We hebben hard zitten oefenen en het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost. We gaan nu het publiek geven wat ze willen, namelijk een knaller van een show! Alle info hierover komt binnenkort op de site.

 

Dikke knuffels en een stevige handdruk van jullie superleiding!

Baloe, Chikai, Poekina, Sambur, Chill, Tabaqui, Shere Khan & Ferrao