Welpen november 2016: Boemerang November

Hey liefste Welpjes!

De novembermaand staat voor de deur en daar gebeuren natuurlijk een aantal superleuke dingen in. Het leukste is zonder twijfel ons BELOFTEWEEKEND! waar we allemaal naar uitkijken. Het wordt ook weer winteruur, waardoor het ’s morgens weer licht is als we opstaan. We kunnen nu ook kastanjes gaan rapen in de parken zoals we al allemaal gedaan hebben. Ja, november is toch een van de leukste maanden. En wat we allemaal voor jullie in petto hebben, dat lees je hierna.

6 november – herfstspel – 9u30 tot 12u15

Na een lange zomer is de herfst nu écht begonnen. De bomen zien er allemaal prachtig uit met hun gekleurde blaadjes en de klassieke herfstregens duiken ook af en toe op. Daarom verwelkomen we de herfst met een serieus HERFSTSPEL. Hoe we dat juist gaan aanpakken is voor jullie nog een raadsel, maar als jullie dat willen weten dan zou ik maar zorgen dat jullie er zondagmorgen staan.

13 november -  jongens- en meisjesvergadering – 9u30 tot 12u15

Aah, het wordt al een beetje kouder en soms zouden we liever binnen zitten bij het haardvuur met een warme choco. Maar bij de scouts denken wij daar toch anders over. Vandaag doen we nog eens onze befaamde jongens- en meisjesvergadering. De meisjes gaan samen meisjesdingen doen, en ik heb gehoord dat het een heus beautysalon gaat worden. Natuurlijk zijn al dat soort zaken niets voor de echte jongens en gaan zij ruige spelletjes spelen. Kom zeker zondag om te tonen dat je het knapste meisje of de stoerste jongen bent.

18 tot 20 november -  Zweeds Weekend

Is het al weekend? Ja zenne! Het is eindelijk zover, het eerste weekend. Jullie krijgen binnenkort meer informatie in de weekendbrief, maar het thema kunnen jullie hierboven al lezen. We gaan op een waanzinnig Zweeds belofteweekend. Natuurlijk wordt het een topweekend dat niemand mag missen. Aanwezig zijn is dus de boodschap.

27 november - geen vergadering

Het is vandaag jammer genoeg geen vergadering. Het was de avond ervoor het geniale bal van den 4811 en wij hebben de dansvloer gewoon stuk gedanst. Van al dat dansen zijn we natuurlijk moe en moeten we bekomen. Jullie mogen dus ook uitslapen en eens een hele dag bij vriendjes of vriendinnetjes gaan spelen. Wij zien jullie de week erna natuurlijk weer terug.

 

Zo dat was het dan voor November. Ik weet dat het een fantastische maand zal worden en dat het een groots weekend zal zijn.

 

Dikke knuffels en een stevige handdruk van jullie superleiding

Bento, Akela, Mirala, Baloe, Kaa, Raksha, Mysa en Ferrao