Welpen mei 2021: Boemerang mei

Coucou lieve welpen,

Hopelijk zijn jullie al een beetje bekomen van de mega fantastische welpendag en zijn jullie klaar voor weer een nieuwe maand vol scouts! Mei is een zalige maand, de dagen worden opmerkelijk langer, het wordt warmer en in mei leggen alle vogels een ei.

Zondag 2 mei - 9:30 tot 12:15 Jinsspel

Amai die jins hebben een drukke agenda! Zo zijn zij onlangs naar te voet naar scherpenheuvel gegaan, doen zij vele jobjes en karweitjes en voorzien zij jullie vandaag van een hele voormiddag dikke pret. Jullie welpenleiding vindt dit wel eens leuk zo wat extra hulp, wij zijn er zeker van dat jullie het ook leuk gaan vinden, tot dan!

Zondag 9 mei - 9:30 tot 12:15 Jongens&meisjesvergadering

Hello boys & girlssss! Vandaag staat er weer een super leuke vergadering op jullie planning. Terwijl de meisjes zich wanen in een beautysalon gaan de jongens eens goed ravotten. Wil je als meisje liever meedoen met de jongens of als jongen liever meespelen met de meisjes kan dit zeker ook! 

Zondag 16 mei - 9:30 tot 12:15 Stratego

Vandaag gaan we stratego spelen, JOEPIE! Tijd om de bommen te ontmantelen, de spionnen te betrappen en de de vlag van het ander team te pakken te krijgen. Wij kijken er alvast naar uit.

Zaterdag 22 mei - 18:00 tot 20:00 GEZELSCHAPSPELLEKES!

Een kleine wijziging in onze boemerang door deze woelige en onvoorspelbare tijden (en examens)! Vanavond spelen we gezelschapspelletjes à volonté! Neem dus zeker een leuk gezelschapspel mee dat je thuis hebt liggen (Wie is Het?, Dokter Bibber, 4 op een rij, De slimste mens ter wereld, Schaken, dammen, puzzel... noem maar op)! Wij zien jullie aan het nieuw lokaal!

Zondag 30 mei: GEEN VERGADERING

Helaas, vandaag geen vergadering :( de leiding heeft het namelijk heel druk met de examens, we zien elkaar snel terug in juni!

Dit was het alweer voor de maand mei. We kunnen al stilletjes aan beginnen aftellen naar het kamp!

Groetjes,

De liefste leiding ter wereld!

Mowgli, Kaa, Tabaqui, Akela, Jakala, Mando, Rikki Tikki Tavi & Winifred xxx