Welpen mei 2021: Boemerang mei

Coucou lieve welpen,

Hopelijk zijn jullie al een beetje bekomen van de mega fantastische welpendag en zijn jullie klaar voor weer een nieuwe maand vol scouts! Mei is een zalige maand, de dagen worden opmerkelijk langer, het wordt warmer en in mei leggen alle vogels een ei.

Zondag 2 mei - 9:30 tot 12:15 Jinsspel

Amai die jins hebben een drukke agenda! Zo zijn zij onlangs naar te voet naar scherpenheuvel gegaan, doen zij vele jobjes en karweitjes en voorzien zij jullie vandaag van een hele voormiddag dikke pret. Jullie welpenleiding vindt dit wel eens leuk zo wat extra hulp, wij zijn er zeker van dat jullie het ook leuk gaan vinden, tot dan!

Zondag 9 mei - 9:30 tot 12:15 Jongens&meisjesvergadering

Hello boys & girlssss! Vandaag staat er weer een super leuke vergadering op jullie planning. Terwijl de meisjes zich wanen in een beautysalon gaan de jongens eens goed ravotten. Wil je als meisje liever meedoen met de jongens of als jongen liever meespelen met de meisjes kan dit zeker ook!

Zondag 16 mei - 9:30 tot 12:15 Stratego

Vandaag gaan we stratego spelen, JOEPIE! Tijd om de bommen te ontmantelen, de spionnen te betrappen en de de vlag van het ander team te pakken te krijgen. Wij kijken er alvast naar uit.

Zondag 23 mei - 9:30 tot 12:15 Zetelspel

Had jij op deze zondagochtend toch nog liever even in je pyjama in de zetel gelegen, lekker voor de TV? Wel de zetel zal je alvast niet moeten missen deze ochtend. Wij gaan namelijk een mege knettergek spel spelen vandaag. Tot in onze luie zetels op het lokaal!

Zondag 30 mei - 9:30 tot 12:15 Gezelschapsspelletjesvergadering

Kom op deze prachtige zondagochtend te weten wie de uno-koning/konining, de twisterking/queen of de mikadomeester/meesteres is. Vandaag kunnen jullie elkaar allemaal uitdagen met julie favoriete gezelschapsspel. Vergeet zeker geen spelletje mee naar de scouts te nemen!

Dit was het alweer voor de maand mei. We kunnen al stilletjes aan beginnen aftellen naar het kamp!

Groetjes,

De liefste leiding ter wereld!

Mowgli, Kaa, Tabaqui, Akela, Jakala, Mando, Rikki Tikki Tavi & Winifred xxx