Welpen mei 2017: Boemerang mei

7 mei – geen vergadering

De eerste zondag van mij is er helaas geen vergadering (ooooohhhh). Ik weet het hoe graag jullie naar de scouts willen gaan maar er is een goede reden hiervoor, namelijk: de leiding gaat op weekend zonder hun leden! Maar vergeet niet jongens en meisjes dat we diep in ons hartje aan jullie zullen blijven denken.

14 mei – foto- en pleinspelen – 9u30 tot 12u15

Voor allen die dit leest: wees aanwezig! Want vandaag gaan we met héél de scouts 4811 even tijd maken om memorabele foto’s te maken van alle leden en takken. Dus wees in tip-top-uniform, poets je tanden goed, kam je haren en neem je breedste glimlach mee. Natuurlijk gaan we tijdens het wachten op onze beurt ook geniale pleinspelletjes spelen.

21 mei – groepsverkoop – 9u30 tot 12u15

Zoals jullie al weten heeft de scouts wat geld nodig. Dit hebben we hard nodig om onze nieuwe lokalen te sponseren. Daarom gaan we allerlei kruidenplantjes van topkwaliteit verkopen van deur tot deur. En als jullie willen kunnen jullie ouders er ook zelf kopen, maar wees snel want er is maar een beperkte hoeveelheid van deze begeerde kruidenplanten J

27 mei – avondvergadering – 19u00 tot 21u

Voor de laatste vergadering van mei gaan we een avondspel spelen. Wat dit spel is, blijft een mysterie. Dus als je wilt weten wat we gaan spelen, moet je gewoon komen.

Dit was het voor mei. Tot op de vergadering!
XXXXX

Bento, Akela, Baloe, Mirala, Mysa, Raksha, Ferao en Kaa