Welpen mei 2016: Boemerang Welpen MEI

Beste welpjes, de zon begint alweer te schijnen, ons laatste weekend van het jaar zit er al op en de grote vakantie begint stilaan te naderen. Maar voor het zover is heeft jullie leiding zich weer eens uitgesloofd. We zitten al in mei en de examens van alle leiding komt stilaan dichterbij dus het is de perfecte gelegenheid om heel de maand nog eens zot te doen. Deze maand is weer een maand vol met actie, plezier en misschien wel enkele leuke verrassingen. Dus kijk snel naar ons programma van mei als je alles wilt ontdekken van deze wondermooie maand. 

1 mei 2016 // 9u30 – 12u15 // arbeidsspel // Lokaal

Vandaag is het dag van de arbeid en wat spelen we dan? Natuurlijk een arbeidsspel!!! We starten de maand met een knaller dus als je klaar bent om je nogmaals te amuseren en je hebt zin om te lopen, kruipen, springen, huppelen,... dan moet je zeker komen naar dit geniale spel!!! Hopelijk zien we jullie dan wij hebben er al zin in om er de eerste vergadering een lap op te geven ik hoop jullie ook? 

8 mei 2016 // 9u30-12u15 // verrassingsvergadering  // Lokaal

Wat gaan we vandaag doen? Hoe gaan we dit doen? En waarom? Als jullie dit willen weten moeten jullie zeker komen. Ik kan jullie wel al verraden dat we veel zullen wandelen dus trek je stapschoenen maar al aan! We hopen op een talrijke opkomst want het zal invloed hebben op ons reuzeleuke kamp!! 

15 mei 2016 // 9u30- 12u00 // Zwemmen // Beveren (5,20 euro meenemen) 

Hoezo we stoppen een kwartiertje vroeger? Hoezo we moeten naar Beveren? Jawel het is weer zover!! Ben je klaar om te racen in de wildwaterbaan, te relaxen in het warmwaterbad, te duiken van startblokken en baantjes te trekken in het grote zwembad? Dan moet je deze week zeker komen want, het is weer tijd voor een heus waterfestijn in het grote zwembad van Beveren. Joepiiieee!!! Maar aan al deze leuke pret zit jammer genoeg ook een prijskaartje... daarom zouden we willen vragen dat jullie 5,20 euro zouden willen meenemen. Alvast bedankt en hopelijk tot dan!!! 

22 mei 2016 // 9u30-12u15 // het grote MaTi spel // Lokaal

Na onze stop in Beveren keren we terug naar onze lokalen waar we gaan doen waar we het beste in zijn en dat is... plezier maken!!! Vandaag heeft de jonge garde een spel voor jullie in petto. Het zal een spel zijn met emotie, actie, avontuur en nog veel meer! Wil jij bewijzen dat je een echte welp/kabouter bent? Dan moet je zeker naar dit spel komen! 

29 mei 2016 // 9u30-12u15 // Appel en ei kooktocht // Lokaal

Hmmm... Wat hebben we voor deze vergadering nodig? Lieve kindjes, toekomstige economen, veel eetvermogen en ooh ja natuurlijk ook een appel en een ei en dit hebben wij toevallige allemaal in onze welpen-tak. Het is weer tijd voor onze jaarlijkse ruiltocht. We geven er deze maand nog een laatste keer een lap op en we gaan op zoek naar de beste deal van de streek! Allen komen!

Veel kusjes van jullie allerliefste leiding xxxx