Welpen maart 2017: Welpen maart 2017

Hey liefste Welpen

Er staat een nieuwe maand voor de deur: MAART! De oma zegt altijd: maart roert zijn staart. Dat wil zeggen dat het weer niet altijd even mee zit, maar daar trekken wij ons niks van aan, natuurlijk. Er staan weer heel wat leuke activiteiten en spellen gepland en ook het groepsweekend mogen we niet vergeten! Lees maar snel verder.

Zondag 5 maart - Sportvergadering - 9u30 tot 12u15

Vandaag gaan we eens lekker actief doen. Aan je conditie werken is altijd leuk en net als veel groentjes eten belangrijk voor een goede gezondheid. Warm jullie dus maar goed op thuis en we verwachten jullie op de normale uren aan het lokaal.

Zondag 12 maart - Kapoenen-welpendag - 14u tot 17u @ linkeroever

De kapoenen-welpendag is een spelnamiddag waarop alle Antwerpse kapoenen, zeehondjes, welpen, kabouters, (zee)welpen welkom zijn. Dit is dus een uitgelezen kans om nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te maken! Het beloofd een namiddag vol plezier te worden, komen is de boodschap.
OPGELET: deze activiteit gaat door op een andere locatie: Thonetlaan 165, 2050 Antwerpen (zeescouts L.O.) Jullie ouders mogen jullie hier afzetten en rond 17u weer komen ophalen.

Weekend 17- 19 maart: GROEPSWEEKEND

Dit weekend gaan we eens met heel de groep op weekend. Nu kunnen jullie al jullie vriendjes terugzien van de andere takken en een team vormen om het heuse groepsspel te winnen. De weekendbrief voor het groepsweekend komt er snel aan en daar vinden jullie alle nodige informatie.

Zondag 26 maart - verrassing - 9u30 tot 12u15

Ook deze maand krijgt de leiding weer hulp van enkele jins. Na een maand kennis te hebben gemaakt, mogen ze nu het beste van zichzelf geven en een eigen spel in elkaar steken. Wil je weten met wat voor een superfantastischcooltof spel ze afkomen? Kom dan op de normale uren naar het lokaal.

En maart zit er ook al weer op. de tijd vliegt! Binnenkort komt er weer een lekker lange vakantie van twee weken aan en het tweede welpenweekend. Wat april nog meer te bieden heeft, lees je in de volgende boemerang.

Veel kusjes en knuffels van jullie favo leiding

Akela, Baloe, Bento, Ferrao, Kaa, Mirala, Mysa en Raksha