Welpen juni 2022: Boemerang Juni

OMG, het is de laatste maand voor het kamp... ZOOOO spannend en leuk! Wat helaas minder leuk is, is dat de leiding examens heeft :( daarom zijn het deze maand enkel avondvergaderingen. Maar ze zullen zeker even plizant zijn als altijd!

Zaterdag 4 juni: Filmvergadering (18u-20u)

Vanavond is het Cinema 4811: we gaan allemaal gezellig saampjes een film kijken. Een dekentje mag je altijd meebrengen, maar het kan misschien ook 30 graden zijn die dag dus daarvoor zullen we even de updates van Frank en Sabine moeten afwachten.

Zondag 12 juni: geen vergadering

Helaas, tenenkaas. De ellenlange lijdensweg (examens) die de leiding moet voltooien is nog niet voorbij. Dus vandaag geen vergadering :(

 

Zaterdag 18 juni: Gezelschapsspelletjes (18u-20u)

Jeeeej, gezelschapsspelletjes! Wat is er beter dan in gezellig gezelschap schappelijke spelletjes te spelen? Neem allemaal zeker ook je eigen spelletjes mee, dan kunnen we een hele avond plezier hebben! Dit is ook de laatste vergadering van het scoutsjaar, dus kom allemaal af om met een knaller van formaat het jaar af te sluiten.

Zondag 26 juni: geen vergadering

De lijdensweg is nog niet voorbij, dus ook vandaag geen vergadering. Maar gelukkig vertrekken we over minder dan een week op kamp (YES!) Dat is iets om naar uit te kijken!

We kijken er naar uit om jullie allemaal te zien!

Dikke vette kussen

Jacala, Mang, Tabaqui, Raksha, Koo en Ikki