Welpen juni 2021: Boemerang Juni

Dag Welpjes,

We geloven het niet, maar we zitten al aan de laatste maand van het jaar, namelijk juni! Het was een gek jaar, met veel bubbeltjes, regels en mondmaskers. Binnen een maandje vertrekken we op KAMP!!! Geen mondmaskers meer, geen regels meer, gewoon 1 spetterende bubbel!!! Wij hebben er alvast heel veel zin in! In deze maand zullen jullie dan ook te weten komen waar we naartoe gaan en wat we dit kamp allemaal zullen beleven! Maar eerst is er uiteraard nog een maand vol toffe vergaderingen. We houden jullie niet langer in spanning!

Belangrijk: voor deze maand werken we niet meer met inschrijvingen, we gaan er van uit dat iedereen komt. Als je niet kan komen, laat je dit op tijd weten via mail!

Vrijdag 4 juni van 19u tot 21u: OPENLUCHT-CINEMA

We kijken vanavond een topfilm in de open lucht! Snacks zullen aanwezig zijn, dus je hoeft zelf niks mee te brengen! Iedereen aanwezig in peeeeeerfect uniform!

Zaterdag 12 juni van 18u tot 20u: OPENLUCHT-QUIZ

Vandaag zitten we ook in open lucht, maar quizzen we er nog eens op los! Goed studeren is dus de boodschap! Ook vandaag in peeeeerfect uniform!

Zondag 20 juni van 9u30 tot 12u15: DE LAATSTE VERGADERING

Oh my god, de allerlaatste vergadering van dit jaar! Langs de ene kant superjammer, maar langs de andere kant keitof, want dat betekent dat de volgende keer dat we elkaar zien op kamp is!!! JOEPIE!!! Nu vragen jullie je waarschijnlijk af wat we gaan doen op deze allerlaatste vergadering? Wel, we zullen het gewoon zeggen. Dit warme weer vraagt maar om 1 ding, WATERSPELLETJES! Je mag dus kledij aandoen die nat/vuil mag worden, je mag ook je uniform aandoen, maar het is niet verplicht!

PS: We willen iedereen er nog eens aan herinneren dat we, tenzij anders vermeld, iedereen op elke vergadering OP TIJD en in PERFECT UNIFORM verwachten! Dat betekent HEMDSCOUTSBROEK en DAS. Als je dit niet draagt, of je bent te laat, zal er jou een verrassing te wachten staan in het aantreden :) (en het is niet 10 keer pompen)

Ziezo Welpen, het was ons een eer jullie dit jaar te mogen dienen en boemerangs te schrijven voor jullie, wij gaan nu even een dutje doen van al dat harde werk, zodat we nadien kunnen beginnen aan ons kamp in elkaar te steken, want geloof het of niet, dat worden een LIJPE 10 DAGEN!!!

Groetjes,

Akela, Mowgli, Jacala, Tabaqui, Kaa, Winifred, Manso & Rikki Tikki Tavi (met drie vingers omhoog)