Welpen juni 2018: Boemerang juni

Allerliefste welpies,

Wij zijn een beetje droevig want het jaar is alweer bijna om maaaaaar gelukkig moet het beste nog komen: ons super kamp!

Maar voor we daaraan beginnen, willen we jullie nog een grave maand juni bezorgen.

Zaterdag 2 juni, 18u30-20u30
Aangezien de leiding druk in de weer is met hun examens, plannen we nog eens een filmvergadering. Jullie kunnen deze mee vorm geven door jullie lievelingsfilms mee te nemen. Wij kijken er al naar uit om lekker knus met jullie onder een dekentje te kruipen!

Zondag 10 juni, 9u30-12u15
Rood, oranje, geel en groen, blauw, indiiiiigoooo, viiiiiolet. Dat zijn de kleuren van de regenboog, dat weten jullie ook wel. Maar omdat we deze kleuren zo mooi vinden, willen we jullie er eens mee versieren. Jawel je hoort het goed vandaag is het VERFSPELLETJESVERGADERING. Kom dus vooral niet naar de scouts in je communiekleren maar trek maar eens wat vuilere kleren aan!

Zondag 17 juni, GEEN VERGADERING
Helaas doen we vandaag geen vergadering aangezien de leiding enorm zit te zwoegen achter hun bureaus. We kijken er al naar uit om jullie volgende week terug te zien!

Zaterdag 23 juni, 18u30-20u30

Het is zover: de allerlaatste vergadering van het jaar :( . Maar niet getreurd want jullie leiding heeft een heuse verrassingsvergadering ineens gestoken! We verwachten jullie gewoon om 18u30 aan het lokaal. Spanneeeeeeeeend

Zo dat was het dan voor de maand juni, er rest jullie nu nog maar 1 ding: enorm hard uitkijken naar het kamp net zoals jullie leiding doet!

De kampbrief komt zo snel als mogelijk online!

Dikke dikke zoenen van jullie allerliefste leiding
Chickae, Tabaqui, Baloe, Chill, Poeckina, Sambur, Ferao en Shere Khan