Welpen juni 2016: Boemerang juni

Hey lieve kindertjes! De leiding hier… Ben jij ook benieuwd wat wij voor jullie in petto hebben deze laatste maand voor het grote superformiweldigeindefantakolosachtig kamp? Ik ook! Laat ons eens een kijkje nemen in de wondere maand genaamd juni.

Zaterdag 4 juni (19u - 21u)

Vanavond mogen alle welpjes hun luie kont in één van onze zetels hijsen, eens helemaal onderuitzakken met een hapje en een drankje en genieten van een super leuke film die jullie o zo lieve en suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper leuke leiding voor zal zorgen.

Zondag 12 juni (9u30 - 12u15)

Schijnt de zon vandaag? Goed nieuws! Trek allemaal jullie mooiste zwemshort, speedo, badpak, bikini,… uit je kast, zoek elk waterpistool en alle waterballonnen die je thuis maar kan vinden en sleur ze mee naar jullie o zo mooie scoutslokaal (dat snel aan vernieuwing toe is (sponsors voor een nieuw lokaal te financieren zijn nog steeds welkom.)) En maak je klaar voor de ultieme waterspelen-dag.

Schijnt de zon niet vandaag? Jammer… Maar nog steeds goed nieuws! Trek allemaal je favoriete gezelschapsspel uit de kast en neem het mee naar jullie (ook als het regent) o zo mooie scoutslokaal.

Zondag 19 juni (9u30 – 12u15)

Jawel de dag is aangebroken. De laatste vergadering voor het kamp waar we al jaren naar uitkijken! Vandaag doen we het iets rustiger aan… Wat zeg ik nu? Het is toch nooit rustig bij de welpen?! Trek vandaag nog maar eens je meest perfecte uniform ooit aan om lekker gezellig pleinspelletjes te spelen.

Vele knuffels & zoenen van Mysa, Bento, Mang, Bagheera, Rama, King-Louie, Baloe, Akela & Hathi!

-xxx-