Welpen januari 2022: Boomerang Januari

Yo yo liefste welpen en welpinnen, deze maand gaan we wandelen als drie koningen en koninginnen.

En pas op! maak niet te veel kabaal, anders word je geraakt door de dodende straal.

Maar na al die rellen en het kwellen van onze hersencellen spelen we ook nog eens wat gezelschapspellen!!

Wouw tsjikketsjikketsjikke boem pow!!!!

2 JANUARI - geen vergadering

8 JANUARI - Driekoningen wandeling (18:00- 20:00)

We gaan samen op zoektocht naar de 3 kronen. Is er nu weeral iets gestolen?!

Vergeet je niet te verkleden! (Scouts das wel meepakken! de rest van het uniform is niet verplicht)

16 JANUARI - geen vergadering

22 JANUARI - dodende straal EXTREEM!!! (18:00- 20:00)

Is het een signaal? Of een bewegende verlichtingspaal? Neeneeneee het is de dodende straal!!!

Op deze zaterdagavond spelen we een megavette extra extreme versie van het spannende spel. Neem allemaal een zaklamp mee!

30 JANUARI - Gezelschapspelen (9:30-12:15)

Vandaag gaan we me zen allen nog eens aan de gezelschapspellen, ik ben benieuwd of jullie mij daar ook in kunnen vellen! Wedden van niet ;)

Neem je favoriete gezelschapspel zeker mee!

Ps. Vergeet niet: WARM AANKLEDEN op de avondvergaderingen.

Veel coole handshakes van Ziggy, Ikki, Mang, Jacala, Koo, Tabaqui en Raksha