Welpen januari 2019: Januari 2019

Liefste schatjes van patatjes,

Wat hebben we jullie gemist tijdens de vakantie! Wij wensen jullie nog allemaal een mega cool en fantastisch nieuwjaar!!! Na de gezellige feestdagen is de leiding er helemaal klaar voor om er weer in te vliegen, jullie ook? Jammer genoeg hebben wij examens deze maand maar wij maken graag nog een gaatje vrij voor onze lieve welpjes!

 

Zaterdag 5 januari, Driekoningen,17u30 -19u30

Deze avond gaan we de bewoners van het coole Wilrijk verrassen met onze engelenstemmetjes en onze schattigste snoetjes om hopelijk een centje te verdienen! Ja ja, je raadt het goed wij gaan driekoningen zingen. Kom dus allemaal verkleed als Caspar, Melchior of Balthasar om er samen een leuke avond van te maken!

 Na de vergadering zijn alle welpen en de ouders ook van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie in het lokaal.


zondag 13 januari, kleine-gezellige-winter-spel, 9u30 - 12u15

Niets leuker dan zondag voormiddag een frisse neus te halen tijdens het super-leuk-mega-fantastisch-klein-gezellig-winter-spel! Denk er aan, het wordt koud dus kleed jullie allemaal maar heel warm aan! 

Zondag 20 januari, één tegen allen, 9u30 - 12u15

Wie durft de strijd aan? Zet jullie schrap want het wordt een spannende één tegen allen! Dit wordt geen spel voor watjes dus ik denk dat we bij jullie aan het juiste adres zijn!

 Zaterdag 26 januari, filmvergadering, 18u - 20u

Geen zorgen, we gaan deze avond niet nog in de koud en in het donker een spel spelen. Vanavond kruipen we gezellig bij eklaar om een film te kijken! joepieeeee! Om het extra gezellig en warm te maken mogen jullie zeker dekentjes meenemen van thuis. 

 Ziezo dit was het dan alweer voor de eerst maand van het nieuwe jaar! Tot in februari!

Dikke knuffels jullie liefste leiding,

Chickai, Poekina, Mowgli, Rocky, Sambhur, Shere-Khan, King-Louie, Bagheera, Leela en Winifred