Welpen februari 2018: Boemerang

Hey liefste/tofste/mooiste/gekste welpen!

Kunnen jullie het geloven? Het is alweer de tweede maand van dit nieuwe jaar! Nu de examens van de leiding eindelijk gedaan zijn, kunnen we er weer kei hard voor gaan! Deze maand geldt spreekwoord “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” extra hard! De jins komen ons namelijk een hele maand vergezellen zodat ze de sfeer van “leiding zijn” al eens kunnen opsnuiven als voorbereiding op volgend jaar.

 

04/02 - Schaatsen - 9u30 tot 12u

De eerste vergadering van de maand is er al meteen één om u tegen te zeggen! We gaan de voordelen van het koude weer eruit halen en we trekken met z’n allen naar Antarctica! Trek jullie warmste sokken, muts en sjaals aan, want vandaag gaan we schaatsen!

Wat heb je zeker allemaal nodig?

- Handschoenen

- Dikke sokken

- Je kids ID of iets ander waar je je mee kan identificeren

- €6.50 (€3.5 inkom, €3 huur schaatsen. Indien je zelf over schaatsen beschikt mag je deze zeker en vast meenemen! Dan moet je enkel inkom betalen.)

Let op: we spreken af om 9u30 op het volgende adres: ijsstation Antarctica Moerelei 119, 2610 Antwerpen. Om 12u zit onze vergadering erop en mogen jullie ouders je terug komen ophalen.

 

11/02 - Eén tegen allen – 9u30 tot 12u15

Dit is DE vergadering om te bewijzen dat de welpen echt alles aankunnen! 50 opdrachten vervullen in 2u45? Geen probleem voor de welpen! Kom jullie bewijzen en laat zien wat je kan. We spreken af aan het lokaal op de normale uren.

 

18/02 – Spel jins – 9u30 tot 12u15

Om te testen of de jonkies (a.k.a. de jins) wel klaar zijn voor het 4811-leiding-leven, zullen ze toch eerst eens alles uit de kast moeten halen! Deze week zal dus niet de leiding, maar de toekomstige leiding de vergadering verzorgen! Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig!!

 

23/02 tot 25/02 – Groepsweekend

JOEPIEEEE! We gaan voor de tweede keer dit jaar op weekend!! En niet zo maar een weekend! We zijn weg met heel den 4811! Naar oude traditie gaan we met de bus, extra leuk dus! De brief met al de praktische informatie volgt snel, maar inschrijven kan wel al! Wees er snel bij zodat we weten hoeveel bussen er moeten klaar staan. Inschrijven kan via deze link!

 

Kusjes & knuffel

Ferrao, Chikai, Chill, Sambur, Shere Khan, Baloe, Tabaqui & Poekina