Welpen februari 2017: Welpen Februari 2017

Dag allerliefste welpen,

Nu het nieuwe jaar goed is ingezet, is het tijd voor een nieuwe maand, dus ook een nieuwe boemerang! Benieuwd naar wat er allemaal op het programma staat deze maand, lees dan vooral zeker verder want er staan jullie veel plezante vergaderingen te wachten.

Zondag 5 februari - Bouwvakkersspel 9u30-12u15

Vandaag spelen we een superspannend spel, namelijk het bouwvakkersspel! Hebben jullie je ooit al afgevraagd hoe het zou zijn om een echte, ruige bouwvakker te zijn? 'Maar natuurlijk!' hoor ik jullie zeggen? Dan is het vandaag jullie geluksdag! We verwachten jullie op de normale uren aan het lokaal, kleed je zeker en vast warm aan want het belooft koud te worden.

Zondag 12 februari - Valentijnsspel 9u30-12u15

Het is bijna Valentijn dus tijd voor een reuzeleuk valentijnsspel! Weet jij al wie jij als valentijntje wilt dit jaar? Misschien wel iemand van de leiding of de andere welpen? Dan is het vandaag hét moment om je move te maken! Ook vandaag zeker goed warm aankleden: muts, sjaal, handschoene, ... alles erop en eraan!

Zondag 19 februari - Eén tegen alles 9u30-12u15

Traditiegetrouw komen er ook dit jaar enkele jins al eens een proefje nemen van het 'leiding zijn', om te weten wie dit zijn zullen jullie natuurlijk naar de vergaderingen moeten komen. Zij hebben speciaal voor jullie het meest spannende en uitdagende spel ooit gemaakt dus zeker komen!

Zondag 26 februari - Krokusvakantie dus geen vergadering

Blijf maar lekken in jullie bed liggen vandaag! Want het is geen vergadering...

Zo dit was het dan voor februari. Het belooft alweer een superplezante maand te worden, wij kijken er naar en uit en we hopen jullie ook!

Smakkerds van jullie favoriete leiding.

Baloe, Bento, Mirala, Raksha, Ferrao, Akela, Kaa & Mysa