Welpen februari 2016: BOEMERANG WELPEN FEBRUARI

Aan de allerbeste tak van 'den 4811', hier is hij dan: de boemerang van februari! 

Nu de feestdagen en examens van de leiding achter de rug zijn is het weer tijd om ons met z'n allen eens goed te ravotten. De maand januari was natuurlijk super gezellig met al die casino's en films maar nu vliegen we er weer in met de goeie, oude bosspelen! Zie hier wat jullie te wachten staat in februari. 

Zondag 7 februari - carnavalistisch bosspel - 9u30 - 12u15

Vandaag hebben we een supertof, waanzinnig, fantastisch, geweldig, knettergek bosspel voor jullie klaar staan. Mààr omdat het bijna Carnaval is zouden we het heel graag hebben dat jullie jullie allergekste verkleedkleren uit de kast halen en ons verassen met jullie zotte outfits! Het spel belooft alweer een topper van formaat te worden dus smeer jullie beentjes almaar goed in en oefen alvast jullie gekke bekken in de spiegel. 

Zondag 14 februari - Valentijnspel - 9u30 - 12u15

Olalaaa. Vandaag is het Valentijn en deze dag konden we natuurlijk niet zomaar laten voorbijgaan. Vandaag vieren we dé dag van de liefde met een heus Valentijnspel! (en als je al jaren een oogje hebt op die ene knappe welp of kabouter (of leider/leidster!) dan is dit natuurlijk ook de perfecte dag om deze speciale persoon te verassen met een mooie liefdesbrief of een leuk cadeautje...) Vooral willen we ook dat jullie je heel warm aankleden want alleen de liefde zal ons jammer genoeg niet warmhouden... 

Vrijdag 19 - 21 februari - Groepsweekend

Hierover lees je alles in de brief die op de site terug te vinden is. 

Zondag 28 februari - Jongens vs. Meisjes vergadering - 9u30 - 12u15

Vandaag zullen de meisjes en de jongens elkaar heel eventjes moeten missen want het is weer tijd voor jongens/meisjes vergadering! Aan de jongens: voor jullie is het tijd om te ravotten dus doe zeker kleren aan die vuil mogen worden en waarin je goed kan bewegen. En aan de meisjes: jullie moeten niets meenemen want de meisjesleiding gaat voor alles zorgen om er de ultieme meisjesvoormiddag van te maken! 

Zo dat was alweer de maand februari, man man man wat gaat de tijd snel als je het leuk hebt (en dat is natuurlijk altijd het geval met zo'n leuke leiding als die van jullie). Dikke knuffels en kusjes van de leiding! 

Rama, Bagheera, Mysa, Bento, Akela, Baloe, Mang, Hathi & King Louie