Welpen december 2021: BOEMERANG DECEMBER

Hallooooo allerliefste welpen!!! Hoe gaat het met jullie? Met ons gaat het supergoed want er staan weer suuuper leuke vergaderingen op de planning!! November is gepasseerd en december staat aan de deur, de maand van Sinterklaas en de kerstman XD Wij hebben er alvast super veel zin in en wij hopen jullie ook!! 

5 december: Sinterklaasspel (9:30-12:15)

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan!! Sinterklaas kapoentje leg wat in men schoentje. Zijn jullie wel allemaal braaf geweest? Deze vergadering spelen we het Sint-spel, omg kei leuk!! 

12 december: Het einde van de wereld spel (9:30-12:15)

Waaat vandaag is het 121221, dat wil zeggen het einde van de werelddd XD (mopje?) Kunnen jullie overleven op deze dag, kom het te weten tijdens deze super leuke en spannende vergadering!!! 

19 december: De zus van Jacala is jarig spel (9:30-12:15)

OMG de zus van Jacala is jariiigggg, dat betekent een mega verjaardagsspel voor de zus van Jacalaaa. Komen jullie meevieren met ons ?? :) 

26 december: 2e kerstdag 

26 december is het tweede kerstdag en is er jammer genoeg geen vergadering, maar niet getreurd we zijn snel terug met nieuwe vergaderingen na de kerstvakantie :)) 

Dit zijn de vergaderingen voor december, wij kijken er alvast super hard naar uit en hopen jullie ook! heeeeel veel groetjes en tot snel,

Jacala, Ikki, Ko, Raksha, Ziggy, Mang en Tabaqui