Welpen december 2019: BOEMERANG DECEMBER 2019

Zondag 8 december - Sinterklaasvergadering - 9u30 tot 12u15

Ja hoor, het is weer tijd voor al dat lekkers en die vele cadeautjes. Hopelijk zijn jullie braaf geweest dit jaar, want onze lieve Sint en Piet komen vandaag langs op onze scouts! Mowgli was ooit eens heel stout geweest en moest toen mee met Zwarte Piet in de zak naar Spanje.. Kom daarom in perfect uniform en met je mooiste glimlach de Sint verwelkomen op ons lokaal.

Zondag 15 december - Bosspel - 9u30 tot 12u15

Vandaag gaan we ons nog eens klaarmaken voor een stevig bosspel. Trek jullie warmen kleren maar al aan want dit bosspel willen jullie echt niet missen! Wisten jullie trouwens lieve kinderen dat onze scouts ja, ja Den 4811 is verkozen tot beste bosspellenmaker van de hele wereld? Dit gaan we eens laten zien met een kei leuk spel, hou je maar vast aan de takken van de bomen, want dit wil je niet missen!!!

Zaterdag 21 december - Kerstvergadering - 18u tot 20u

Na vorige week de kou te hebben getrotseerd gaan we deze week gezellig samen zitten. We gaan ons gezellig samen zetten met een hapje, drankje en wat mag er dan zeker niet ontbreken?.. Cadeautjes! We zouden daarom willen vragen om een klein cadeautje te kopen voor een andere welp (maximum €5). We zullen deze dan verdelen aan de hand van een spel, het hoeft zeker niets groot te zijn en mag natuurlijk ook zelfgemaakt zijn.

Zondag 29 december - Geen vergadering

Zo dat was het voor december, houdoe en bedankt olé olé! tot in januari

King louie, Mowgli, Chikai, Leela, Bagheera, Rocky, Winifred, Rama, Mysa en Rakscha