Kapoenen september 2022: Boemerang september

Dag allerliefste kapoenjes!!!

Terug naar school gaan betekent jammer genoeg ook een nieuw scoutsjaar :((( maaaaaar niet getreurd voor we afscheid nemen en sommigen van jullie naar de welpen gaan hebben we nog 3 megatoffe vergaderingen ingepland!!

Zondag 4 september - 9:30 tot 12:15: het grote back-to-school spel

Jullie zijn deze week allemaal begonnen aan het tweede of het derde studiejaar, een grote stap! Maar je moet natuurlijk wel goed voorbereid zijn op zo'n nieuw schooljaar dus we spelen deze zondag een spel om te bepalen wie de beste start van het nieuwe schooljaar zal hebben!

Zondag 11 september - 9:30 tot 12:15: Verassingsvergadering

Om het jaar goed af te sluiten gaat de leiding jullie nog eens verassen met een giga-megatoffe extra speciale top secret vergadering!!! Hopelijk kijken jullie er even hard naar uit als ons :)

Zondag 18 september - 9:30 tot 12:15: Afscheidsvergadering

En dan is het alweer zover, de allerlaatste vergadering van het jaar :( Om een fantastisch scoutsjaar te vieren gaan we nog 1 superleuke zondagvoormiddag beleven samen, hopelijk kunnen jullie talrijk aanwezig zijn!

Zaterdag 24 september: Overgang

Over de overgang krijgen jullie binnenkort nog informatie!

Hopelijk hebben jullie genoten van dit schitterende scoutsjaar kapoentjes!!! En misschien tot volgend jaar!

Kusjes en knuffels van de kapoenenleiding,

Tito, Opus, Kerri, Zazou, Lila, Petro, Apodemus, Nala, SIna en Xebo