Kapoenen oktober 2019: Boemerang oktober

Heeeey lieve kapoentjes! Het nieuwe scoutsjaar is gestart en we vliegen er meteen in. Maak jullie maar klaar voor een geweldige maand vol van de leukste spelletjes en activiteiten met jullie spliksplinternieuwe leiding.

Zondag 13 oktober : Brunch (10u-12u)

Vandaag organiseren we een brunch voor alle kapoenen, welpen en ouders! We willen namelijk graag alle ouders leren kennen en informeren over hoe een scoutsjaar er bij ons precies uitziet. Voor de ouders van nieuwe leden in onze scouts is dit de kans om vragen te stellen. Ook zullen we wat uitleg geven over het kamp. Dit alles voorgegaan door een gezellige brunch!

schrijf je hier in http://scouts4811.be/tak/groep/inschrijving-kapoenen-en-welpen-brunch

Zondag 20 oktober (9u30-12u15): Bosspel

Op deze heerlijke zondag spelen we nog eens een bosspel, super leuk! Zorg voor aangepaste kledij want het kan al wat frisjes zijn.

Zaterdag 26 oktober (18u-20u): Halloweenvergadering

Joepieeeeee, Halloween! Deze feestdag kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Trek zeker jullie mooiste Halloween outfit aan en maak jullie klaar om mensen de schrik van hun leven te bezorgen! Bereid jullie maar voor op veel snoepjes en een suuuuper leuke vergadering.

Ziezo, dat was het dan weer voor deze maand. We hopen dat jullie talrijk aanwezig zullen zijn op de vergaderingen zodat we er een geweldige maand van kunnen maken.

Dikke kussen en knuffels van jullie kapoenenleiding

XXXX

Veva, Appie, Donna, Xebo, Jopie, Nala, Bizou, Moby en Tika