Kapoenen november 2019: Boemerang november

Hoipiepeloi lieve kapoenen!

Brrrr november, het wordt al wat kouder, het is snel donker en er is al wel eens een regenbui hier en daar. Soms zou je dan liever thuis blijven in je bed met een warme chocomelk (mmm).

Maar bij ons is dat natuurlijk helemaal anders: wij voorzien weer een supertoffe maand met activiteiten zodat jullie het warm krijgen! November saai? Niks van waar!

 

Zondag 3 november (9u30-12u15): BIJzonder leuk spel

De bijtjes hebben het niet gemakkelijk tegenwoordig. Ze zijn steeds met minder en minder waardoor al het werk heel erg zwaar en vermoeiend wordt. De bijtjes hebben aan Jopie en Veva hulp gevraagd en zij dachten: ‘Huh? Dat is ideaal voor de kapoenen! Zij willen jullie zeker helpen!!!’

Kom zeker naar de vergadering om dit leuke spel te spelen en red daarmee de bijtjes!

 

Vrijdag 8 november tot zondag 10 november: Kapoenenweekend!

Joepieeeee, eindelijk is het zover. Wij kijken er al maanden naar uit om met jullie op weekend te gaan. Aarzel zeker niet om mee te komen, want het wordt super! Meer info over dit bangelijke weekend volgt heel binnenkort in de weekendbrief!

 

Zondag 17 november (9u30-12u15): Knor knor, iiii aaaa, moooeee, woef, tok tok, miauw, mèèèèh-spel

Na een vermoeiend weekend is het weer tijd voor een spel. Maar niet zo maar een spel hoor. We spelen het Knor knor, iiii aaaa, moooeee, woef, tok tok, miauw, mèèèèh-spel. Weten jullie wat het thema van de vergadering zal zijn? 
Kom het zondag ontdekken!
We spreken gewoon op het lokaal af. 

Zondag 24 november (9u30-12u15): repeteren voor de Bonte Avond

Spannend, de bonte avond komt er aan! Er is nog wat werk aan het actje, dus daarom spreken we af op het lokaal om nog wat te oefenen zodat het een geweldige show wordt voor jullie ouders. Neem zeker jullie verkleedkleren mee!

 

Zaterdag 30 november: BONTE AVOND

Om 11u30 spreken we af om de generale repetitie te doen (spannend!!). Daarna zijn jullie welkom om 17u30 om van heerlijke vol-au-vent te smullen. Als je niet kan komen eten verwachten we jullie ten laatste om 19u op locatie.

Adres: VIIde-Olympiadelaan 25, 2020 Antwerpen

We hopen dat jullie talrijk aanwezig zullen zijn!

Wauw, wat een drukke maand is me dat zeg. Hopelijk zien we jullie mooie gezichtjes elke week terug! Wij kijken er alvast naar uit.

Dikke vette zoentjes,

Bizou, Jopie, Nala, Veva, Moby, Appie, Xebo, Donna en Tika