Kapoenen mei 2022: BOEMERANG MEI

Hallo aller, aller, allerstoerste en allerliefste kapoentjes,

Wij hopen dat jullie net zoals ons een giga fantastisch weekend achter de rug hebben en weer helemaal klaar zijn voor een nieuwe maand vol plezier. Mei wordt (zoals elke maand) weer een knaller van formaat. We gaan tuinkapoen spelen, we gaan lekker ravotten met de andere takken, we gaan ijsjes verkopen en nog zo veel meer!!

Zondag 8 mei - 9:30-12:15 : Plantjesverkoop

Zoals elk jaar (jammer genoeg even stop gezet door corona) maken we de straten van Wilrijk vandaag onrustig en verkopen wij met al onze takken plantjes. We gaan van deur tot deur om zo veel mogelijk mensen gelukkig te maken met een nieuwe groene aanwinst in huis. Er is keuze tussen 4 verschillende plantjes. Woon je niet in de buurt van de scouts? Wees dan niet getreurd, want je kan ze ook online bestellen en voor of na de vergadering komen afhalen. Het is aangeraden om ze te bestellen, want we kunnen niet voorbij elk huis passeren. Meer informatie en een bestelformulier vind je op de website!

Zondag 15 mei - 9:30-12:15 : Fotodag

Mei is een maand van tradities in onze scouts en vandaag hebben we er weer eentje: de fotodag. Wat houdt dit in? We gaan met zen allen naar het park en spelen spelletjes met alle takken samen, terwijl elke tak afwisselend naar de fotografen gaan en foto's laten trekken (individueel en in groep). Zo kan u eens zien met welke andere kapoentjes uw kapoen in de groep zit en heeft u weer eens een toffe foto van uw zoon/dochter. We vragen dat iedereen in perfect uniform komt en voor de kapoenen betekent dit dus: rode kapoenentrui en das!!

Zondag 22 mei - 9:30-12:15 : Ijsjesverkoop

Omdat de kapoenen ook een beetje extra financiering nodig hebben, zodat wij kunnen zorgen voor het meest onvergetelijke kamp ooit, doen we naar traditie weer een ijsjesverkoop. Tijdens dat de ouders hun auto's kunnen laten wassen door de jonggivers, zorgen wij voor een heerlijke verfrissing voor jong en oud(er). Welke smaken er zijn zal je zelf moeten komen uitzoeken! :))

Zondag 29 mei - 9:30-12:15 : Ruimte-reiziger-zoektocht-spel

Zoals jullie wel zullen weten zijn er ondertussen heel wat astronauten in de ruimte geweest.  Deze vergadering zetten we de kapoenen van scouts 4811 ook mee op het lijstje want deze vergadering wordt zo leuk dat we niet in de hemel belanden maar sterker nog, IN DE RUIMTE!!

Zonnige groetjes van jullie leiding! X

Lila, Xebo, Tito, Kerri, Opus, Petro, Zazoe, Apodemus, Sina en Nala