Kapoenen mei 2021: BOEMERANG MEI

Dit zijn de beste ideeën voor deze lente | Het ParoolLente type - Asteria Coaching10 hondentips voor de lente en zomer • Gelukkige Honden

Na een knallende start van de lente op de kinderboerderij, komen we nu aan in de maand mei! Joepieeee!
Wist je dat: Zowel Pipa als Lumi als Donna in deze maand jarig zijn? Hopelijk trakteren ze ons op iets lekker :)))

ZONDAG 2 MEI 9U30-12U15: BOSSPEL

Het is al veel te lang geleden dat we nog eens een goed oud bosspel hebben gespeeld. Hebben jullie dat ook zo gemist? Kom dan zeker naar deze vergadering om te ravotten zoals alleen een echte scout dat kan!

ZONDAG 9 MEI 9U30-12U15: IJSJESVERKOOP

2 bolletjes chocolade? Of 1 vanille, 1 aardbei en 1 mokka? Op een hoorntje of in een potje? Hohoho beginnen jullie ook al te watertanden? Naar jaarlijkse traditie zullen de kapoenen dit jaar terug ijsjes verkopen ten voordele voor een activiteit op kamp. Mmmmm! Houd zeker onze facebookpagina in de gaten want meer informatie hierover volgt binnenkort!

ZONDAG 16 MEI 9U30-12U15: FOTOVERGADERING

Smileee, cheeseeee, pindakaaaas, lacheeeen,... Jullie horen het al: Dit jaar houden we terug een fotovergadering. Jammer genoeg enkel met de kapoenen en niet met de hele groep. Jullie kunnen julliezelf na deze vergadering bewonderen op de Flickr pagina van onze scouts. Maak even een gebruiker aan en stuur ons een volgverzoek moest je nog geen toegang hebben tot de foto's. ( https://www.flickr.com/photos/scouts4811/ ) Bij problemen kunnen jullie ons altijd een mailtje sturen. Vergeet zeker niet je kapoenentrui en das aan te doen :)

ZATERDAG 22 MEI 18U-20U: GEZELSCHAPSSPELLETJES

Neem naar deze favoriete vergadering je favoriete gezelschapsspelletje mee en laat zien wie de enige echte winnaar is! (Vergeet zeker niet je naam er op te zetten)

ZONDAG 30 MEI: GEEN VERGADERING

Alle leiding heeft jammer genoeg vanaf deze week al examens :( supporteren jullie mee voor goede punten voor ons?

Zo dit was het weer voor de maand mei. In juni zullen nog enkele vergaderingen volgen samen met de kampbrief :) Spannend he! Kijken jullie er ook zo hard naar uit?

Tot binnenkort!

Knuffels