Kapoenen maart 2021: Boemerang Kapoenen maart

Zo de maand februari zit er alweer op, hopelijk blijft de sneeuw nu weg en kunnen we lekker genieten van het zonnetje! Voor de volgende maand hebben we weer super leuke spellen op het programma staan! Nu het weer ook wat warmer wordt vergeet zeker geen drinkenbus mee te nemen!

Zondag 7 maart 9u30-12u15: sportvergadering

Vandaag mag je in je sportiefste outfit komen en warm je al maar op want vandaag spelen we het grote sportspel!

Zondag 14 maart 9u30-12u15: lentespel

Maart is de maand waar de lente begint, waar de bloemetjes openbloeien en waar de vogeltjes weer beginnen te fluiten! Daarom staat het spel van vandaag in thema van de lente!

Zondag 21 maart 9u30-12u15: knutselvergadering

Op deze eerste lentedag ontpoppen we ons tot echte kunstenaars. Wij voorzien alles om prachtige knutselwerkjes te maken, het enige dat je moet meenemen is je creatieve geest! 

Zondag 28 maart 9u30-12u15: geen vergadering 

Vandaag is het jammer genoeg geen vergadering maar wel hebben jullie nu de kans om eens lekker uit te slapen! Wij zien jullie dan graag terug in de volgende maand voor nieuwe super leuke vergaderingen!  

Zo wij kijken er naar uit om jullie weer te mogen ontvangen en samen leuke zondagvoormiddagen te beleven! Geniet van jullie laatste vakantiedag en wij zien jullie graag 7 maart weer terug!

Heeeel veeeel lieve groetjeeeees van jullie liefste leiding

Donna, Sina, Rikki, Piño, Lumi, Pipa, Gigi en Toto