Kapoenen maart 2020: Boemerang maart

Dag kapoenen

Zoals jullie weten was vorige maand het weer niet zo spectaculair. Storm Ciara, Dennis en Ellen zijn langsgekomen en Francis is nog op komst.

Maar gelukkig is maart de maand van de LENTE, joepiedepoepie! Wij zullen ervoor zorgen dat al jullie mooie zonnegezichtjes zullen stralen van plezier met enkele superleuke vergaderingen.

Zondag 1 maart (9u30-12u15): Het Geweldige Viltjes Spel

De naam zegt het al: een spel met viltjes. Je kent het wel, zo van die dingetjes om je drankje op te zetten als je op café bent. Maar daar zijn jullie nog wel te jong voor, om op café te gaan. Kom daarom zeker kijken wat dit spel inhoudt!

Zondag 8 maart (9u30-12u15): Jongens-meisjesvergadering

Wij doen niet aan stereotypen op deze scouts, maar deze vergadering mag niet ontbreken! Vandaag kunnen de jongens ongestoord ravotten, voetballen en kampen bouwen... Terwijl de meisjes elkaar rustig kunnen verwennen en mooi maken. Niet dat meisjes niet kunnen ravotten natuurlijk! Toegegeven, het voetballen laten we wel aan de jongens over.

Zullen Appie, Jopie, Moby, Veva en Xebo het redden zonder hun 4 leuke medeleidsters? Of zullen de jongens juist heel blij zijn om eens een dag te hebben zonder al dat vrouwelijk geweld? We zullen het allemaal te weten komen.

Zondag 15 maart (9u30-12u15): Vervolg zoektocht Kapitein Zwartbaard

Vorige maand hebben we onze zoektocht naar de schat moeten stopzetten door het slechte weer. Maar vandaag zetten we die gelukkig verder! Haal jullie piratenoutfit maar weer uit de kast om definitief de schat te vinden

Zondag 22 maart (9u30-12u15): Bosspel

Na al die speciale vergaderingen, is het wel eens tijd voor een echte scouteske voormiddag. We spelen een bosspel! Doe zeker gepaste kledij aan en maak jullie klaar om jullie te amuseren

29 maart (14u-17u): Kapoenen en welpendag

Een (half)dagje spelen met alle kapoenen en welpen van Gouw Antwerpen.
We spreken af aan de ingang van het Nachtegalenpark om 14u. Jullie mogen jullie kapoenen daar weer komen ophalen om 17u.

Amaaaaaaaaaaaai, zoooo veel te doen deze maand. We hopen jullie weer talrijk aanwezig te zien elke zondag

Een dikke knuffel van jullie kapoenenleiding

Veva, Moby, Nala, Appie, Xebo, Donna, Jopie, Bisou en Tika