Kapoenen maart 2018: Boemerang Maart

Alweer een nieuwe maand voor de deur, en wat voor een! Een maand vol superleuke vergaderingen en nog een leuk extraatje: Nog maar 20 keer slapen (lezen op 1 maart ;)) en dan begint de LENTE! Het wordt warmer, de bloemetjes zullen gaan bloeien en jullie kunnen eindelijk weer in korte broek naar de scouts komen! Kortom, alleen maar goede vooruitzichten dus…

 

Zondag 4 Maart - GEEN VERGADERING

Vandaag is er helaas geen vergadering omdat al jullie mama’s (hopelijk) mee zijn op vrouwenweekend samen met de vrouwelijke leiding. Geen vergadering vandaag dus, maar niet getreurd want volgende week is iedereen er weer helemaal klaar voor!!! Als jullie mama's nog niet zijn ingeschreven, ga dan maar snel naar de website voor meer info over het weekend want het belooft een echte topper te worden!

 

Zondag 11 Maart - Bosspel - 9u30 tot 12 u 15

Vandaag spelen we een bosspel! Wat het zal worden weten we nog niet, maar een stevige portie plezier en avontuur zal zeker niet ontbreken ;). Denk eraan dat het voor een bosspel geen kwaad kan om stevige schoenen te dragen :) Zorg ervoor dat je goed uitgeslapen bent want het zal nodig zijn!

 

Zondag 18 Maart - Kinderboerderij - 10u00 tot 13u00

Heb je altijd al eens een prachtige pony willen aaien, of al eens samen met de biggetjes in de modder willen rollen? Nu is je kans! Het zal vandaag niet zomaar een vergadering aan het lokaal worden, want wij gaan naar de kinderboerderij!!!En niet zo maar naar een kinderboerderij,maar het struisvogelnest in Lier, waar we struisvogels, alpaca's en nog veel meer kunnen zien.  Een hele voormiddag kijken en spelen met allerlei dieren uit de boerderij, zeker komen dus! Praktische afspraken volgen nog per mail.

 

Zondag 25 Maart - jinspel - 9u30 tot 12u15

Vandaag zullen niet wij, maar de jins een hele vergadering in elkaar steken. Verwacht een superleuk magavetcool spel door onze minstens evenleuke en megavetcoole jins van de maand Maart!

 

Zo, dit was het weeral voor Maart, hopelijk hebben jullie zich even hard geamuseerd op de vergaderingen als wij!

 

Tot in April, Kusjes en knuffels van Ashjra, Kora, Rikki, Gigi, Pablo, Toto & Telde!