Kapoenen juni 2022: Boemerang juni

Dag liefste kapoentjes!!!

Wat is het scoutsjaar snel voorbij gegaan, het is alweer juni!! Maar niet getreurd want voor de zomer begint en we allemaal kunnen gaan chillen op het strand zijn er nog drie megaleuke vergederingen en daar bovenop gaan we in juli natuurlijk ook nog met zen alle op kamp. De leiding kijkt alvast megahard uit naar het kamp, hopelijk jullie ook?

Vrijdag 3 juni - 18:00-20:00: Filmavond

Vandaag toveren we de scouts om tot een heuse cinemazaal met alles erop en eraan!!! Welke film we gaan kijken is natuurlijk nog een verassing. Als je het extra gezellig wilt maken mag je altijd zelf een dekentje meenemen.

Zaterdag 11 juni - 18:00-20:00: Duistere zoektocht

Deze vergadering trekken we erop uit en gaan we op een echte zoektocht in de donkere straten van Wilrijk. Hopelijk staan jullie nog niet te hard te trillen want het wordt een superleuke vergadring waar jullie kunnen bewijzen hoe stoer en onbevreesd de kapoenen zijn! Neem allemaal zeker een zaklamp mee!

Zondag 19 juni - geen vergadering

Deze zondag is het geen vergadering :((( De leiding heeft namelijk examens en gaan dus heel veel moeten studeren. Maar volgende week zien we jullie allemaal terug :)))

Zondag 26 juni - 9:30-12:15 - De officiële zomerinwijding

In de maand juni wordt het natuurlijk ook supermooi weer en om het begin van de zomer te vieren gaan we vandaag elkaar eens goed vuil maken!!! Met waterbalonnen gooien of bloemballetjes maken... het zal allemaal aan bod komen vandaag. Doe dus zeker niet je allerbeste kleren aan deze vergadering!

Zo dat waren de vergaderingen van juni en dan kunnen we nu allemaal samen beginnen aftellen naar het megagigafantastische kapoenenkamp dat eraan komt! Vergeet je zeker niet in te schrijven voor het kamp!

Tot dan liefste kapoenen :)))

Dikke kussen van jullie leiding xxx