Kapoenen februari 2020: Boemerang februari

Hey lieve kapoenen

Februari is zo’n mooie maand! Er komen namelijk veel feestdagen aan te pas. Zo heb je op 10 februari ‘Wereld Peulvruchten dag’ en op 17 februari ‘Doe Vriendelijk dag’.

Maar de belangrijkste dag in februari is natuurlijk 14 februari want dan is het VALENTIJNSDAG!

Met al die romantische dingen die er deze maand gepland zijn mogen we natuurlijk de scouts niet vergeten. Daarom hebben wij enkele leuke vergadering voorzien waar we jullie met veel liefde zullen ontvangen.

Zondag 2 februari (9u30-12u15): De kaart van Kapitein Zwartbaard

Al sinds mensenheugenis wordt er gezocht naar het eiland waar kapitein Haak zijn geroofde buit bewaart. En wie het eiland vindt, heeft een geheime sleutel nodig om de poorten van het eiland te openen. Kapitein Zwartbaard weet waar de sleutel is, en zoekt dappere avonturiers om mee te helpen de geroofde buit van Haak te bemachtigen. Wij rekenen op jullie om Kapitein Zwartbaard te helpen! Als je een leuke piratenoutfit hebt mag je die zeker aandoen.

Zondag 9 februari (9u30-12u15): Bosspel

Vandaag spelen we zoals echte scouts een bosspel. Maak jullie maar klaar om de bossen van park Den Brandt te trotseren tijdens een super leuk spel!

Vrijdag 14 t/m zondag 16 februari: GROEPSWEEKEND

Joepie, dit is het moment waar we allemaal zo lang op hebben gewacht! We gaan met iedereen van onze scoutsgroep een weekendje weg. En dat is héééééééél véééééél volk. Dit weekend is altijd een groot succes dus we hopen jullie talrijk aanwezig te zien. Meer info vinden jullie in de weekendbrief, die binnenkort online komt!

Zondag 23 februari: GEEN VERGADERING

Vandaag is het ‘Dag van de Verdedigers van het Vaderland’ en ook de verjaardag van de koning. Dit moet gevierd worden, daarom dat er vandaag geen vergadering is.

Hopelijk kijken jullie even hard uit naar deze maand als wij!

Kusjeeeeees

xxxxx