Kapoenen april 2021: Boemerang kapoenen april

Helloooo allerliefste kapoenen!!

Het is alweer de maand april, jipieeee, paasvakantie. Op zoek gaan naar de paaseieren en wie weet zelfs de paashaas! Hierdoor is er één vergadering minder dan normaal, maar toch maken we er het beste van!! Zoals we altijd wel doen… toch??

Zondag 4 april 9u30 - 12u15: Het zotte paasspel

Dit is de eerste vergadering die we doen in de mooie maand april. Hopelijk wordt het een zonnige dag, zijn er veel kapoenen en brengen ze hun enthousiasme mee (dat is vast geen probleem). Zo zou het plaatje volledig zijn! Wij spelen vandaag het zotte paasspel.

Zondag 11 april : GEEN scouts

Op deze dag is het geen scouts, dit komt omdat het paasvakantie is. Wat betekent voor de leiding dat we aan onze bureaus zullen zitten om te studeren… MAAR jullie zijn jullie thuis aan het amuseren en mogen wie weet eens wat langer slapen, veel plezier op deze thuis-dag! We zien jullie volgende week!

Zaterdag 17 april 9u30 - 17u00: DAGTOCHT

Woehoeeeew, vandaag spenderen we een volledige dag samen! Hoe leuk?!? Eens iets wat anders mag ook eens he. Elkaar nóg beter leren kennen, voor zover dat nog nodig is natuurlijk. Hopelijk zijn jullie van de partij! Je kan best al thuis ontbijten, het middageten voorzien wij. Verdere informatie volgt nog per mail.

Zondag 25 april 9u30 - 12u15: Het vettige en vrolijke spel

Aangezien jullie erom hebben gevraagd om eens wat vuiler thuis te komen, zullen we hier eens voor zorgen. Dus trek kleren aan die wat vuiler mogen worden. Jullie vragen, wij draaien. Hopelijk schrikt dit niemand af, tot dan!

Wat een leuke vooruitzichten!!! Hopelijk hebben jullie er al vast even veel zin in :)

Lieve groetjes, van jullie liefste leiding,

Donna, Sina, Rikki, Piño,  Pipa, Gigi, Toto & Lumi